Yozgat’ta iki gündür aralıksız devam eden kar yağışı kendisini iyiden iyiye hissettirdi. Gece boyunca devam eden şehri beyaza bürüdü. Yağan kar şehrin bazı bölgelerinde ise kart postallık görüntüler oluşturdu.
Son 2 gündür etkili olan kar yağışı Yozgat’ı beyaza bürüdü. Kar yağışı ile birlikte havalar iyiden iyiye soğumaya başlarken sıcaklıkların eksi sıfırın altına düştüğü gözlendi. Kar yağışı nedeniyle Yozgat Belediyesi vatandaşların sorun yaşamaları için cadde, sokak ve kaldırımlarda gün boyu çalışmalarını sürdürdü. Devam eden kar yağışı şehrin bazı bölümlerinde kart postallık görüntülerin oluşmasını sağladı.
Yozgat’ta iki gündür aralıksız bir şekilde karın yağdığını belirten İhsan Karakaya, “Yozgat Belediyesi’nde çalışmaktayım. 2 gündür devam eden kar yağışları nedeniyle yoğun bir şekilde halkımıza hizmet veriyoruz, halkımızı mağdur etmemeye çalışıyoruz. Ağır şartlar altında da olsa görevimizi yapmaya devam ediyoruz” dedi.
Yozgat’ın beklediği karın artık geldiğini söyleyen Uğur Karslı isimli vatandaş ise “Yozgat’ın kışı daha bir güzel oluyor. Karı özlemiştik. Kar bahçelere, ekine, bağa, bostana her şeye lazım. Yozgat’ın kışını daha çok seviyoruz, tabi eski kışlar yok ama bu da bizi tatmin ediyor” şeklinde konuştu.