Yozgat’ın Sorgun ilçe Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında belediye de çalışan memurları kapsayan sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı.
Sorgun Belediye binasında düzenlenen imza törenine Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı, Sorgun Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Vural, Bem-Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Mehmet Şaşmaz, Sorgun Şube Temsilcisi Nihat Künbetli ve Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Erciyas katıldı.
İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Sorgun Belediyesi çalışanlarını bir aile kabul ettiklerini belirterek, “Belediye bünyesinde çalışan memur, kadrolu, sözleşmeli ve taşeron işçilerin tamamı bu büyük aileyi temsil etmektedir. Çalışanlarımızın sosyal hakları, özlük hakları ne kadar güzel olursa, biz bundan mutlu oluruz. Yapılan görüşmelerin anlaşma ile sonuçlanmasından sonra sosyal denge sözleşmesini imzalıyoruz. Bu zammı aylık 250 TL olarak belirledik, hayırlı olsun” dedi.
Konuşmanın ardından sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalanırken, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai temennisinde bulundular.