Zonguldak Kömür Spor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret ederek kulübe verdikleri destek ve sağladıkları katkılar nedeniyle teşekkür etti.
GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreteri Hakkı Arslan, Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Satılmış Uludağ ve GMİS Karadon Şube Başkanı Kemalettin Karataş ile görüşen Zonguldak Spor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, “Genel Maden İşçileri Sendikası’na Zonguldakspor’a verdiği destek ve sağladığı katkılar nedeniyle teşekkür ediyoruz. Birlik, dayanışma ve yardımlaşma içinde hep birlikte Zonguldakspor’u daha iyi yerlere taşıyabilmenin mücadelesini veriyoruz. Kömür ile varolmuş bir kent olan Zonguldak’ta maden işçileri ve TTK ne kadar güçlü olursa esnafından sporuna, kurumlarından kuruluşlarına kadar herkes o kadar güçlü olur.
Mücadelemize katkı veren Genel Maden İşçileri Sendikası gibi tüm kurum ve kuruluşlarımızın da destek ve katkılarını bekliyoruz” dedi.
Ziyarette Zonguldak Kömür Spor Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Bezir de hazır bulundu. GMİS Yöneticileri de Caner’in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, imkanlar dahilinde kentin takımı Zonguldakspor’a destek verdiklerini ve katkıyı sağladıklarını, Zonguldakspor’un başarısının kendilerini sevindirdiğini, kulübün mücadelesine katkı vermiş olmaktan dolayı gurur duyduklarını söylediler.
(OA-OA-Y)