AK Parti Zonguldak Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Faruk Çaturoğlu, 16 Nisanda yapılacak referandum çalışmaları kapsamında ilçeyi ziyaret etti. Bu ziyaretleri sırasında ilçede faaliyet gösteren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alaplı Şubesinin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, halk oylaması çalışmaları kapsamında saha çalışması yapan parti üyeleriyle birlikte ilçede aktif olarak faaliyet gösteren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alaplı Şubesine nezaket ziyaretinde bulundu. Çaturoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, gazilerle onur ve gurur duyduklarını söyledi. 16 Nisan tarihinde yapılacak olan halk oylamasında evet çıkacağından emin olduklarını ifade eden Çaturoğlu, şöyle dedi:

"16 Nisan tarihinde halk oylamasına müracaat edilecek. Referandumda 18 maddelik anayasa değişikliğini hep beraber oylayacağız. Biz ülkemizde evet çıkacağından eminiz. Tabi istiyoruz ki daha yüksek oranlarda çıksın ki hem içeride hem dışarıdaki hainlere bu ders olsun. Onlar geri adım atsınlar. 18 maddelik yasa tasarısının bir bölümü hükmet sistemin değişmesiyle alakalıdır. Bir kısmı yargı, bir kısmı da diğer çeşitli hususları düzenliyor."