Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediyespor Futbol Yaz Okuluna katılan 240 genç yeteneğe sertifikalarını verdi. Aileleri ve hocaları tebrik eden Başkan Uysal, “Spor yapan genç asla kötü alışkanlıklar edinmez. Tüm ailelerimizi ve çocuklarımızı kutluyorum. Ayrıca bu yıldan itibaren Kış Futbol kursu açacağız” dedi.

3 Temmuz tarihinde başlayan Kdz. Ereğli Belediyespor Futbol Yaz Okulu, sertifika töreni ile sona erdi.

Beyçayırı Stadı’nda düzenlenen törene futbol kursuna katılan 240 çocuk ve aileleri, Kdz. Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal, Kdz. Ereğli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Antrenörler ve Futbol A Takımı oyuncuları katıldı.

Başkan Uysal, çocukları ve aileleri tebrik ederek, “Çocuklarınıza, onları Futbol Yaz Okulu’na göndermekle en güzel yaz tatili hediyesi verdiniz. Çocuklarımız burada çok şey kazandı. Sizler elbette ki çocuklarınızın eğitimine önem veriyorsunuz ben sizlerden çocuklarınızın eğitimlerine daha fazla önem vermenizi ve onları desteklemenizi istiyorum. Spor yapan genç asla kötü alışkanlıklar edinmez. Ayağına top değmiş bir insan asla kötü niyetli değildir. Futbol yardımlaşmadır, hoşgörüdür. Tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum. Bu çocuklarımızı yetiştiren hocalarımızı kutluyor ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu çocuklar hepimizin, bu çocuklar bizim ve çocuklar ülkemizin yarınları” dedi.

Kış futbol okulu açılacak

Kdz. Ereğli Belediyespor 02 Ekim 2017 - 25 Mayıs 2018 tarihleri arasında “ Kış Futbol Okulu” düzenleyecek. Hafta sonları yapılacak ve Kışla Spor Tesislerinde gerçekleşecek olan “Kış Futbol Okulu” çalışmalarına ilişkin ön kayıtlar, 5 Eylül - 30 Eylül 2017 tarihleri arasında Kışla Spor Tesislerinde yapılacak. Ayrıntılı bilgi, 322 72 11 ve 323 07 57 numaralı telefonlardan edinilebilecek.

Tören başkan Uysal’ın çocuklara sertifikalarını dağıtması ve ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.