2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı güz dönemi “Girişimcilik ve Küçük İşletme Yöneticiliği” dersi kapsamında Lojistik ve Muhasebe ve Vergi Uygulamaları 1. ve 2. Öğretim öğrencilerine yönelik KOSGEB hibe destek programları bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.
Okulun ders programı kapsamında 56 saatlik Girişimcilik dersi alıp başarılı olan öğrencilere almayı hak ettikleri girişimcilik sertifikası ile ulaşabilecekleri destekler anlatıldı. Zonguldak KOSGEB Başkanlığı personellerinden Kobi Uzman Yardımcısı Engin Erdem tarafından, 2016-2017 Girişimcilik Destek Programları ve Finansman Destekleri hakkında detaylı bilgilendirme semineri yapıldı. Seminere Yüksekokul Girişimcilik ve KOSGEB İlişkileri Koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Sibel Aydemir, Yrd.Doç.Dr. Emel Kesim, Öğr. Gör. İbrahim Alper Gedik, Öğr. Gör. Kemal Yavuz katıldı.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin son bölümünde soru-cevap ile öğrencilerin merak ettikleri konular, KOSGEB Uzman Yardımcısı Engin Erdem tarafından yanıtlandı. Son bölümde Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İbrahim Alper Gedik tarafından Kosgeb Uzmanı Yardımcısı Engin Erdem’e teşekkür belgesi verildi.