Küçükçekmece’nin gözde piknik alanlarından biri olan ve ailelerin çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirmesine olanak sağlayan Halkalı Çamlık Piknik Alanı, Küçükçekmece Belediyesi tarafından yenilendi.

Havaların ısınmasıyla birlikte piknikçileri ağırlayacak olan 26 bin metrekarelik Halkalı Çamlık Piknik Alanı’ndaki yeşil alanlar yenilendi. Kış aylarında devrilen ağaçlar yerine yapraklı orman ağaçlarının dikildiği alanda bisiklet ile yürüyüş yolları yapıldı. Ayrıca fitness alanları da yenilenerek Küçükçekmecelilerin hizmetine sunuldu. Modern çocuk oyun gruplarının da yenileriyle değiştirildiği alana 80 adet kamelya yerleştirildi. Alanda bulunan çeşmeler de tamiratı yapılarak vatandaşların kullanımına sunuldu.

Halkalı Çamlık, hem doğanın kollarında yürüyüş yapmak isteyenlerin hem de mangal yapmak isteyenlerin yüzünü güldürecek. Alana yeni kazandırılan barbekü alanları, mangal yapmak isteyen vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacak. Yenilenen yüzüyle ailesiyle keyifli bir gün geçirmeyi hayal eden vatandaşları Halkalı Çamlık Piknik Alanı’na davet eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Halkalı Çamlık, şehrin içinde olmasına rağmen şehrin stresinden uzaklaşmak isteyen vatandaşlarımız için ideal bir piknik alanı. Modern çocuk oyun grupları, fitness alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları, yenilenen yolları, piknik masaları ile Küçükçekmeceliler bu alanda çok daha rahat ve konforlu bir şekilde piknik yapıp keyifli bir gün geçirebilecekler” diye konuştu.