GÜNDEM

2017 Yılında Kısa Abiye Modası Nedir?

Abone Ol

Havaların ısınması, yaz aylarının yavaş yavaş gelmesiyle düğün ve davet sezonu da hızla başlamaktadır. Bir düğün veya davet denildiğinde bayanlar için ilk akla gelen soru davet de ne giyileceğidir. 2017 yılının bayanlar için en çok göze çarpan kıyafetleri kısa abiyeleridir. Modanın bu kadar geniş bir yelpaze sunduğu 2017 senesinde çok çeşitli, her türlü zevke uygun, her renk tonunda, her bedende ve her türlü bütçeye uygun kısa abiye modellerini buyadabu.com da bulmak çok kolay.

 

            Kısa abiye de bu sene en çok göze çarpan modeller belden büzgülü ve kabarık etekli olanlardır. Bu tasarımlar genellikle straplez kesimlerde ortaya çıktığı gibi geniş askılı, ince askılı veya ¾ kollu modeller de de görmek mümkündür. Kısa belden büzgülü kabarık abiyelerde en çok kullanılan kumaş dantel ve şifonlarla modellerdeki şıklık ortaya çıkartılmaktadır.

 

            Bu sene belden kabarık kısa abiyeler ön planda olmasına rağmen dar kesimli abiyelerde büyük ilgi görmektedir. Dar kesimli abiyelerde en çok kullanılan kumaş dantellerdir. Tamamen dantelden oluşan modellerin yanında sadece aksesuar olarak kullanılan dantelli modelleri de görmek mümkündür. 2017 yaz abiye modellerinde fırfır ile süslenmiş dar kesimli kısa abiye modelleri de dikkat çekmektedir. Özellikle bele veya yakaya eklenen kısa fırfırlar bunun en bariz örnekleridir.

 

            Birkaç yıldır dikkat çeken önü kısa arkası uzun veya bir yanı uzun bir yanı kısa asimetrik abiye modelleri de bu sene göze çarpmaktadır. Asimetrik etek kesimli modellerde genellikle kabarık etekler kullanılmaktadır. Saten, şifon ve tül kumaşlar ön plandadır. Asimetrik kesim kısa abiye modellerin de de payet işlemeli veya dantelle süslenmiş üst bedenler dikkat çekmektedir.

 

            2017 yılında gündelik kıyafetler de çok kullanılan omuz açıklığı, kayık yaka ile beraber kısa abiye modellerde de uygulanmıştır. Siyah her zaman olduğu gibi bu yıl da kısa abiye modellerinde şıklığın simgesi olarak uygulanmıştır. Altın ve gümüş renkli dantel veya payet aksesuarlar çok kullanılmaktadır. Bunun yanında geniş renk yelpazesi sunan 2017 modasında kısa abiyelerde de her türlü rengi görmek mümkündür. Buda herkesin tenine uygun rengi, kendine yakışanı seçmesi için bir fırsattır. Adresinde kısa abiyeler her türlü renk, desen ve model ile sizleri beklemektedir.