ABD Suriyeden çekileceğini resmen duyurdu.

PKK şokta.

HDP bitik.

CHP hayal kırıklığı yaşıyor.

Yunanlar üzgün..

Yunan televizyonları "ABD Türkiyeye boyun eğdi" diye alt yazı geçtiler.

Müslüman mintanı giymiş, İslamcı rolündeki bölücülerin, Erdoğan'a doğrudan ve dolaylı saldırıları bu günden sonra daha da artacaktır.

Her gün yalandan dolandan battaniye çantalı bir öğrenci, yalın ayaklı bir dilenci, şişirilmiş elektrik faturası resmi bulup güya garibi gurebayı koruyoruz pozlarında
AK Parti'ye ve Erdoğan'a kinlerini sinsice kusacaklar.

Bir yandan Fetöden gözaltına alınıp bırakılanları Fetöcüler serbest bırakılıyor diye yaygarasını yapacaklar.

Öte yandan gözaltına alınan Fetö şüphelilerinin aslında fetöcü olmadığını, masum insanların cezalandırıldığını söyleyecekler.

Yani öylede yapsalar, böylede yapsalar saldıracaklar.

Devlete ve iktidara güveni sarsmak için her hileye baş vurup, her puştluğu deneyecekler.

Delilsiz, mesnetsiz, somut bir adres göstermeden; bütün teşkilatları, bütün belediyeleri töhmet altında bırakacak yolsuzluk ve hırsızlık iddialarını hızlandıracaklar.

Erdoğan'ın destek aldığı kesimlerle arasına nifak tohumları ekecek propagandalar yapacaklar.

Her gün dozajı artarak devam edecek çünkü açıkça çıkıp PKK/PYD'yi çöp ettiniz, umutlarımızı yıktınız diyemiyecekler.

Artık daha geniş zamana, yayacaklar beklentilerini; Özal'a yaptıkları gibi Erdoğan'ın önce yerel seçimlerde güç kaybetmesini sağlayıp, sonrada iktidarını elinden almayı planlayacaklar.

Amerikanın hesaplarını alt üst edip, yeni baştan hesap yapmalarını sağlayan bir lideri, kendi etrafına söz geçiremeyen, yanında yöresinde olan bitenden haberi olmayan basiretsiz bir adam gibi göstermek için; çok sinsi, çok sofistike hazırlanmış ve etkisi uzun vadede gözükecek, planlar yapacaklar.

Ama bunları asla doğrudan söylemeycekler, uzun vadede zihinlerde bu algıyı oluşturacak çarpıtmalarla, dolaylı yollarla yapacaklar.

Çünkü bu kuklaların ipini elinde tutan kuklacılar planları bozulsa da emellerinden vaz geçmeyip, yeni arayışlar içinde olacaklar.

Sıkı durun, safları sık tutun ve sinsi tuzaklara düşmeyin!

Göreceksiniz yeni planları da sonuç vermeyince; uşağımız olacaksın diye direttikleri Türkiye ile gel ortak olalım, birlikte çok güzel işler yapabiliriz diyerek yavşamaya başlayacaklar.