Adana’nın Aladağ ilçesinde bir öğrenci yurdunda yangın çıktı.

Edinilen ilk bilgilere göre, Aladağ ilçesinde bir öğrenci yurdunda 19.30 sıralarında yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, yaralıların olduğu ve bazı öğrencilere de ulaşılamadığı bildirildi.

Alınan bilgilere göre içeride bazı kız öğrencilerin halen bulunduğu kaydedildi. Yaklaşık 100 öğrencinin kaldığı öğrencilerin bir kısmına ulaşılmadı. Ancak resmi rakamlar henüz Beyaz Gündem Haber Merkezi'ne ulaşmadı.

YETKİLİLER MÜDAHALE ETTİ

İtfaiye ekiplerinin içeride kız öğrencilerin bulunma ihtimalinin olduğu şu dakikalarda hem kurtarma hem de yangın söndürme için çalışıyor. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, polis ise güvenlik önlemleri alarak olay yerini kontrolü altına aldı.

ACI HABER

Haberimizi yeni aldığımız bilgilerle güncelliyoruz. Adana Aladağ kız öğrenci yurdundan acı haber geldi.

Edinilen bilgiye göre, Adana'nın Aladağ ilçesindeki Sinanpaşa Mahallesi'nde bulunan bir kız öğrenci yurdunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiyenin müdahale ettiği yangında 3 katlı binanın ahşap olan son katı alevlere teslim oldu.

Yangında alevlerden kaçmak isteyip pencereden atlayan öğrencilerin de aralarında bulunduğu 13 kişinin yaralandığı, kimliği henüz belirlenemeyen bir öğrencinin cesedine ulaşıldığı, 8 öğrencinin ise kayıp olduğu bildirildi.

Yaralılar tedavi altına alınırken, itfaiyenin soğutma çalışmaları sürüyor.

YURTTA ÖLÜM SAYISI 15'E YÜKSELDİ

Adana’nın Aladağ ilçesindeki kız öğrenci yurdunda çıkan yangında 15 öğrencinin cesedine ulaşıldığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Sinanpaşa Mahallesi’nde bulunan bir kız öğrenci yurdunda henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında hayatını kaybeden 15 öğrencinin cesedine ulaşıldı. Mustafa Avcı isimli bir vatandaş, yurtta kalan kızı Zeliha Avcı’dan haber alamadığını ve hayatından endişe ettiğini kaydetti.
Öte yandan, Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve İl Emniyet Müdürü Osman Ak, yangın yerinde incelemelerde bulunuyor.