Karabük’te bir kavgadan dolayı savcılıkta ifadeye gitmeyen ve zorla getirilmesi olan Uğur Yılmaz (40) polis ekipleri tarafından yaşadığı metruk haldeki evde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, olay, Atatürk Mahallesi Alptekin caddesi 31 No’lu evde meydana geldi. Bir kavgadan dolayı şikayet edilen ve savcılığa ifadeye gitmeyen Uğur Yılmaz hakkında zorla getirilme kararı çıktı. Bunun üzerine şahsın Atatürk Mahallesinde babasına ait metruk evde tek başına yaşadığını tespit eden 3 Nisan Karakolu ekipleri eve gitti. Kapısı açık olan metruk eve giren ekipler Yılmaz’ı odada bulunan çekyat üzerinde hareketsiz bir şekilde bulunca durumu 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede şahsın öldüğünü tespit etti.

Öte yandan yıllar öncesi annesi vefat eden Yılmaz’ın evin giriş kapısının eşiğine ‘Anne neredesin ya’ diye yazdığı yazı ile evin dışında ve odada çok sayıda içki şişesi ile boş kolonya şileleri ise dikkat çekti.

Haber verilmesi sonrası Yılmaz’ın babası ve kız kardeşleri olay yerine geldi. Kardeşlerinin öldüğünü öğrenen ablaları gözyaşlarına boğuldu.

Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından evde ölü olarak bulunan Uğur Yılmaz’ın donarak mı, ya da kullandığı alkol veya kolonya sonrası mı öldüğünün belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.