Güney Kore liderinin “Kamera Telefonu” olarak tanıttığı Galaxy S4 Zoom ile çekilmiş ilk fotoğraf yayınlandı!
 
Elektronik dünyasındaki ileri derece başarısını akıllı telefonlarıyla destekleyen Samsung, en son tanıtımını gerçekleştirdiği amiral gemisi Galaxy S4’ten o kadar memnun ki geçtiğimiz günlerde de sizlere duyurduğumuz gibi Samsung galaxy S4 Zoom'u üretileceğinden bahsetmiştik.
 
Samsung’un Mini’sine herhangi bir tepkide bulunulmayacak kadar alışkın olan kullanıcılar, S4 gibi bir modelin her ne kadar başarılı da olsa yan ürünlerinin çıkmasına sıcak bakmadı. Zoom gibi bir ek modelin S5 gibi bir isimle gelmesini bekleyen kullanıcıların, heyecanlarını bastıramadıkları da çıkardıkları söylentilerden anlaşılıyor.
 
Galaxy S4 Zoom hakkında Samsung tarafından doğrulama gelmesine karşın henüz belirli bir resmi tanıtım gerçekleşmedi. Geçtiğimiz gün haberimizde yer verdiğimiz Zoom duyurusunun ardından internet dünyasına bir fotoğraf sızdırıldı. Evet; Samsung’un Galaxy S4 Zoom modeline ait ilk kare!
 
Elde edilen kamera özellikleri ise 16 Megapiksel ve 10x optik zoom’u barındırıyor olacak. Öyle olmalı ki Samsung Galaxy Camera’yı Galaxy S4 ile birleştirip tek bir cihaza indirgemek istemiş.
 
16 Megapiksel bir kameradan çekilmiş fotoğraf ve yanında yazan ileri derece teknik özellikler, Güney Koreli firmayı oldukça uğraştırmış gibi görünüyor. Çekilen kare her ne kadar küçük bir boyuta sahip olsa da renk ve kontrast konusunda başarılı görünüyor.
 
Mayıs sonu gibi tanıtılması beklenilen S4 Zoom, bakalım kullanıcı yorumlarını ve beklentilerini nasıl karşılayacak…

Kaynak: Milliyet