Game Influencerda yine aynı şekilde oyunlar konusunda belirli kitleleri yönlendirebilen kimselerdir. Günümüzde özellikle online oyunlar çok revaçta ve bu sektör üzerine büyük yatırımlar yapılmaktadır. Bu oyunların oynanma sayısına göre geliştiricileri ciddi kazançlar sağlamakta, oyun geliştirici şirketler en büyük şirketler arasına girmektedir. Böylesine popüler bir sektörde geliştiriciler kitleleri kendi alanlarına yönlendirecek reklam çalışmalarını aralıksız olarak yapmaktadır. Bu çalışmalarda en büyük payı da Game Influencer Marketing almaktadır. Şöyle bir gözümüzde canlandıralım,  oyun inceleme videolarını ilgiyle takip ettiğiniz bir Youtuber yeni bir video yayınladı ve bu videoda yeni çıkan bir oyunu tanıtıyor. Bu kişiye takip ettiğinize göre oyunlara ilgilisiniz ve bu sizde hemen merak uyandırır. Tanıtımı yapılan oyuna ilgi duyar, belki de o oyunu oynamaya başlarsınız. İşte size bu videoyu izleten kişinin adı Game İnfluencer oluyor J.  Bu yöntemden Game İnfluencer Marketingdiye bahsedilmektedir.

Influencer Ajansları

Influencer ajanslarıbu yöntemle kazanç sağlamak isteyen hem yayıncıları hem de ürün ve firma sahiplerini bir araya getiren ajanslardır. Bir çok Youtuber ve sosyal medya fenomenleri bu tür ajanslarla çalışmakta ve kazançlarını o ajans üzerinden sağlamaktadır. Dolayısıyla bu kişilerin kazanç kapıları da İnfluencer ajanslarıolmaktadır. Influencer ajansı müşterilerinden gelen talebe göre portföyünde bulunan influencerlerdan müşteriye seçenekler sunar ve uygun olan hesap üzerinden belirli tanıtımların gerçekleşmesine yardımcı olur. İşinizi profesyonel ellere bıarakarak kazancınıza kazanç katmak için siz de bir influencer ajansıile çalışarak başlangıç yapabilirsiniz.

Espor Türkiye

Son zamanlarda sıkça duyduğumuz Espor tabirini bundan sonra daha da çok duyacak gibiyiz çünkü artık Espor Türkiyeüzerinde de aktif şekilde kendini gösteriyor ve büyük markalar Espor sponsorluklarıyla bu sektörün geleceğinin parlak olduğunu işaret ediyor. Büyük kulüpler Espor takımları kurarak markaların bu hamlesine destek veriyor.  Espor Türkiye ülkemizdeki en popüler takımların takım kurmasıyla daha da yaygınlaştı ve her geçen gün duyulmaya devam ediyor. Önümüzdeki yıllarda Türkiye’de Espor aktif bir yer edinecek gibi gözüküyor. Bakıp göreceğiz…