Havuz sistemleri, temizleme, ısıtma ve aydınlatma ekipmanlarıyla birlikte çalışabilecek büyük bir alt yapıya sahiptir. Bir havuzun baştan sonra sistematik bir şekilde çalışmasını sağlayan bu malzemeler, havuzun hem temiz kalmasını hem de şık görünmesini sağlayacak şekilde monte edilir ve uzun süre kullanım avantajları ile masrafsız bir şekilde çalışmasını sağlar.

Havuz Aydınlatması Nasıl Yapılır?

Olimpik havuz ve yüzme havuzu olarak da bilinen küçük mesafeli havuzlarda ışığın hoş bir ambiyans oluşturması için farklı havuz malzemeleri kullanılmaktadır. Bunun için kurulacak olan düzenekte hem elektriğin tehlikelerinden arınmak hem de havuzun aydınlanmasını sağlamak günümüz teknolojisinde mümkün olmuştur. Led ve fiber optik aydınlatma sistemleriyle kullanılmakta olan aydınlatma materyalleri, havuzun zarafetini sağlarken, güzel bir tasarım sayesinde kullanımının da daha çekici olmasına yol açacaktır.

Işığın yansıması ile birlikte aynı zamanda önemli bir husus olan havuzun temiz ve berrak görünümü, temizleme sistemleriyle birlikte kullanılması gereken malzemeler arasında yer almaktadır.

Havuzda Işığın Yayılması

Led ışıkla sağlanacak olan ışıklandırma sistemleri, havuz ekipmanları ile birlikte kullanılabilecek, bütün sistemler birbirine bağlı bir şekilde çalışabilecektir. GK, WN ve EM kaynağından ışığın emilimiyle birlikte renk vurgusu yapılabilmektedir. Yüzme havuzlarında ve olimpik havuzlarda kullanılabilecek olan ışıklandırma sistemleri, geniş bir alana ışığın yayılmasını sağlayabilecek güçtedir. Bu sistemlerin kurulması profesyonel bir ekip tarafından gerçekleştirilerek uzun süre güzel bir atmosfer yaratımına yardımcı olacaktır.

Havuz Boyuna Göre Aydınlatma Sistemleri

Havuzun boy ve çapının hesabı yapılarak kurulacak olan aydınlatma sistemleri, özellikle geniş çapta olan olimpik havuzlar için led ışığın tercih edilmesi gerekmektedir. Normal alanda kullanılmakta olan ışıklandırma sisteminin kurulumunun yapılmadığı havuz aydınlatmaları, kolay bir şekilde suyun elektrik akımına maruz kalmasını sağlamayacak şekilde sızdırmaz sistemlere bağlı olarak çalışmaktadır.

Asyalı Plastik Havuz Aydınlatma Sistemleri

Aydınlatma sistemlerinin kurulumu, değişimi ve kontrolleri için hizmet vermekte olan asyalı plastik, kısa zamanda havuzun bütün donanıma sahip olmasını sağlayacaktır. Profesyonel bir havuz ekipmanın oluşturulması ve sistemlerinin kurulması için son teknoloji havuz ürünlerini firmamız aracılığıyla anında bulabilirsiniz.