Gizli hesapları görebileceğiniz uygulamalar güvenilir mi? Postrego uygulaması nedir ve ne değildir. Bu yazımızda sizler için inceledik. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan yazımıza geçelim.

Milyonlarca kişi tarafından sıklıkla ziyaret edilen uygulamalardan birisi olan Postrego Dünya'nın en çok ziyaret edilen uygulamalarından bir tanesi oldu. Hal böyle olunca herkes hakkında araştırma yapmaya başladı ve güvenilir mi gibi sorular artış gösterdi bile.

Postegro Güvenilir Mİ?

Peki bu uygulamalar hangi yöntemleri kullanıyor ve bu yöntemler güvenilir mi? isterseniz hep beraber göz atalım. İlk olarak kullanımından bahsedelim, uygulamaya şifreniz ile giriş yapmanız gerekiyor. Giriş yaptığınızda istediğiniz kişilerin profillerini kolaylıkla görebiliyorsunuz. Hatta sizde ekli olmasına bile gerek yok, ancak uygulamanın temel prensibi burada devreye giriyor.

Sizin takip ettiğiniz kişilerin profilleri ise sizin üzerinizden başkalarına sunuluyor. Bu şekilde köprü ağının içine katılmış oluyorsunuz. Uygulamaların bir çok sürümü mevcut, bazıları sahte olsa da resmi uygulama şu anlık gayet güvenilir görünüyor. Ancak dikkatli olmanızı şiddetle öneriyoruz. Her geçen gün engellemelere maruz kalan uygulama, şu anda vpn ile erişilebiliyor.

Gizli Instagram Profillerini Görme Taktikleri Nelerdir?

Bu uygulamaların alternatifleri de piyasada sıklıkla bulunuyor, hazırladığımız listeyi sizler için öneriyoruz.

Postegro Benzeri Uygulamalar iOS

§ InstaBusted

§ Analyz For Instagram

§ Profile+

§ Istory

§ Social Ghost

§ Anonymous Story Viewer

§ Find My Stalker

§ StoryLab

§ BlindStory

§ InsLog Reports

§ Followers+

§ Ghostly

Postegro Benzeri Uygulama Önerileri Android

§ Anonymous Story Viewer

§ Find My Stalker

§ Bestwhozi

§ LiLi

§ Ghosty Instagram

§ StoryLab

§ BlindStory

§ InsLog Reports

§ Followers+

§ Ghostly

Bu yazımızda sizler için gizli hesap görme uygulamalarını inceledik. Dilerseniz yorum yaparak sizler de görüşlerinizi iletebilirsiniz.