İnstagram da yer alıyorsanız ve hesabınızın fenomen hesaplar arasına girmesini istiyorsanız yapmanız gereken takipçi sayınızı artırmak, beğeni sayınızın artacağı paylaşımlar yapmak ve hedef kitlenizin dışındaki kitlelere ulaşmaktır. Bu işlemleri doğal yöntemler ile çok uzun yıllar sonunda bile hedeflediğiniz takipçi ve beğeni sayılarına ulaşamazsınız. İstediğiniz sayılar akışa süre de ulaşabilmek için instagram takipçi hilesi ve instagram beğeni hilesi gibi hileleri kullanabilir, kıs aşurelerde takipçi sayılarınızın artmasını sağlayabilirsiniz. Takipçi hilesi kullandığınızda hesabınızdaki takipçi artışı kısa süre de gerçekleşeceği için instagram yönetiminin dikkatini çekecektir. Ancak takipçi hilesi içinde yer alan hesapların tamamı gerçek hesaplar olduğu için hesabınızın kapanması, engellenmesi veya dondurulması söz konusu olmamaktadır.

instagram takipçi kasma hilesi gibi hile kullananların aklına sürekli olarak gelen şifrem güvende mi sorusunu ortadan kaldırmak için instatakipcihilesi.com sitesi 256 bit ssl şifreleme yöntemi kullanıyor. Bu yöntem sayesinde şifrenizi korumuş oluyor ve üçüncü kişilerin eline geçmesini de önlemiş oluyorsunuz. Şifreniz üçüncü kişilerin eline geçmediği için hesabınızı güvenli bir şekilde kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Takipçi sayınızın artması size popüler bir hesaba sahip olma imkanı sağladığı için avantajlı oluyorsunuz.

İnstagram hesabınızdan yaptığınız paylaşımların beğeni sayılarını artırmak için kullanabileceğiniz instagram beğeni hilesi içinde tamamen gerçek hesaplardan oluşuyor. Yaptığınız paylaşımların çok fazla beğenilmesi ve like sayısı günümüzde instagram hesabınızın statüsünü ve popülaritesini belirlediği için beğeni hilesi çok önemli oluyor. Fenomen ve popüler hesapların neredeyse tamamı bu hileleri kullanarak beğeni sayılarını artırdığı için sizlerde güvenli bir şekilde bu hileleri kullanabilirsiniz. İnstagram takipçi hilesinde olduğu gibi instagram beğeni hilesinde de hesap güvenliği üst düzeyde tutulduğu için hesabınızın başkalarının eline geçmesi, hesabınızı kaybetme riski söz konusu olmuyor.