Birçok ürün şişeler içerisinde elimize ulaşmaktadır. Bu noktada şişe dolumlarını gerçekleştiren makinelerin kullanıma uygun olması büyük bir önem arz etmektedir. Makina’da bunları dikkate alarak üretmiş olduğu şişe dolum makineleri ile sektörlere uygun olacak şekilde şişe dolum makineleri üretmekte ve üreticilerin sorunsuz bir şekilde üretim yapmalarına olanak sağlamaktadır.

Şişe dolum makineleri sayesinde ürünlerinizi el değmeden sorunsuz bir şekilde doldurabilirsiniz, paketleyebilirsiniz. Ürünlerinizi seri bir şekilde dolduracağınız için zamandan büyük tasarruf sağlayarak, daha kısa süre içerisinde çok daha fazla ürününüzü hazır hale getirebilirsiniz. Şişe dolum makineleri özelleştirilebildiği için her türden şişeler için üretiminizi sağlayabilirsiniz. İster büyük, ister küçük formlardaki şişelerinizin dolumunu, Makina’nın teknolojik makineleri ile sağlayabilirsiniz. Sizlerin talebine bağlı olmak üzere tek bir şişe dolum makinası sayesinde birçok türden şişenin dolumunu gerçekleştirebilirsiniz.

Makina olarak teknolojinin tüm imkanlarından faydalanarak üretmiş olduğumuz makinelerimizi kolay kontrol paneli sayesinde yönetebilirsiniz. Panel üzerinden tüm aşamaları takip ettiğiniz gibi yönetebilme imkanına da sahipsiniz. Şişe dolum makineleri ile sağlayacağınız işgücü tasarrufu ve zaman kazancı ile işletmenize büyük katkıda bulunabilirsiniz. Kısacası her açıdan karlı çıkacağınız makineleri Makina’da bulabilirsiniz!

Servis (Kurulum - Bakım)

Makina olarak üretmiş olduğumuz makinelerin siparişin ve üretiminin ardından kurulumu tarafımızca gerçekleşmektedir. Sizlerin talebi üzerine makine istenilen yere kurulumu sağlanır ve gerektiğinde de bakımları tarafımızca gerçekleştirilir. Makina’dan alacağınız makineler için personellerinize gerekli kullanım eğitimleri de verilebilmektedir.

Makine’nin servis desteği ile aklınıza takılabilecek herhangi bir soruyu sorabilir, makinanızı en verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Makinalarımız son teknoloji ile donatıldığı için de üzerinde bulunan kontrol sağlayıcıları ile kolaylıkla makinanızı yönetebilir ve aşamalarını takip edebilirsiniz. Böylece makina üzerinde tam kontrole sahip olursunuz.

Servis, kurulum ve bakım için bizlerle her zaman iletişime geçebilirsiniz. Makina olarak sizlerin üretimini desteklemek ve verimliliğinizi artırmak için her zaman var gücümüzle çalışmaktayız.

Sıvı dolum makinası fiyatları konusunda bilgi almak ve sipariş vermek için web sitemiz üzerinde yer alan WhatsApp ve telefon hattımız üzerinden iletişime geçebilirsiniz.