Tilki, ismiyle olduğu kadar güçlü haber ve paylaşımları ile de ülke gündeminde kısa sürede yerini almayı başarmıştı. Teknoloji bilgi üssü gibi faaliyet gösteren Tilki, gündem ve teknoloji haberleri ile kamuoyunda güçlü bir yankı bulmayı başarmıştı.

TİLKİ’YE YENİ CEO AHMET SERDAR CANIBEK

Tilki projesinin başına sektörün güçlü isimlerinden biri olan Ahmet Serdar Canıbek geldi. CEO olarak platformun başına geçen Canıbek, 27 Nisan itibariyle resmi olarak projenin CEO’su oldu. Canıbek’in sektördeki faaliyetleri ile 4 yıllık tecrübesini de Tilki’ye taşıdığı dikkate alınırsa, projenin eskisinden daha güçlü şekilde yankı bulacağını beklemenin gayet doğal olması bekleniyor. Tilki ise 16 yıllık bir geçmişe sahip Türkiye’nin en köklü projelerinden biri olarak dikkat çekiyor.

MARKA HAKLARINA İLİŞKİN ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI

Tilki’den yapılan açıklamada, CEO Ahmet Serdar Canıbek’in projeyi üstlenmesinin ardından marka çalışmalarının da detaylı ve hızlı şekilde gündeme alındığı kaydedildi. Canıbek’in marka haklarını koruma konusunda da hassas bir politika yürüteceğinin sinyalleri olarak görülen bu açıklama, aynı zamanda proje kapsamında yeni atılımlarında olabileceği şeklinde yorumlanıyor.

Tilki’nin üzerinden yayınlarına devam edeceği kaydedilirken, yapılan yenilikler kapsamında aynı zamanda teknoloji bilgi üssü olarak da proje özgün bir formatta yürütülecek gibi görünüyor. Ancak teknoloji hakkında birçok çalışma olmasına rağmen Canıbek yönetimindeki Tilki’nin yeni özgün yayın ve çalışma formatı, ilerleyen günlerde detayları ile gün yüzüne çıkmış olacak.