Beyaz Gündem internet hizmeti sağlayıcısı Türknet yaptığı dikkat çekici kampanya ile Türkiye'nin önder internet hizmeti sağlayıcısı olma yolunda başarıyla ilerliyor.

Neden Türknet'li Olmalıyım?

Türknet internet hizmetlerinin ayrıcalıkları saymakla bitmez ancak en çok ilgi gören farkından bahsetmek gerekirse, Türknet'ten mecburen değil memnuniyet duyduğunuz için internet hizmeti alabilirsiniz. Yani taahhüt ile sizi kendine mecbur kılmaz, sizi hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti için gayret gösteren ekibinin yoğun çalışmasıyla müşteri pörtföyünde tutmayı amaçlar. İşin özeti Türknet'te mecburi bir taahhüt yok.

Elbette ikinci önemli konu ise AKN olarak ifade edilen adil kullanım kotasıdır. AKN yok, yani inteneti doyasıya ve sınırsız olarak kullanmana engel bir durum yok.

Çok bilindik firmalardan bile ağzınızı hep yakabilen internet hızı konusunda ise Türknet yine öne çıkıyor. Alt yapınıza uygun en hızlı internet kalitesini size sunmayı hedefleyen Türknet, 100 Mbps'ye kadar internet hızında hizmet verebiliyor. Elbette bu konuda alt yapınızın uygunluğu önemlidir.



Arkadaşını Getir Kampanyası Davet Kodu İle Bedava İnternet!

Türknet bu kadar güzel ve eşsiz bir paketin yanı sıra bedava internette vaad ediyor. Arkadaşınızı getirdiğinizde hem size hem getirdiğiniz arkadaşınıza 1 ay ücretsiz internet kullanım hakkı sunuyor. Ne kadar çok arkadaş o kadar çok bedava internet!

Direkt abone olduğunuzda da elbette çok karlı çıkıyorsunuz ancak neden davet kodu kullanarak 1 ay ücretsiz kullanmayasınız ki? Türknet'li bir arkadaş bulamadıysanız da üzülmeyin! Çünkü sizinle paylaşabileceğimiz güncel bir davet kodu bulunuyor.

Türknet Davet Kodu: EUE55SQ22KBY

Yoksa siz Türknet'li misiniz? O zaman bizimle sizlerde davet kodunuzu yorum yoluyla paylaşabilirsiniz. Yada Türknet'li olmaya karar verdiyseniz aboneliğinizi tamamladıktan sonra Arkadaşını Getir kampanyası kapsamında Türknet davet kodunuzu buradan paylaşabilirsiniz. Böylelikle sizin kodunuzla da buradan başka arkadaşla abone olup hem size hem kendilerine ücretsiz internet hakkı kazanabilirler.

Aylık 1000 DK Heryöne Ücretsiz Görüşme Kazan!

Türknet avantajlarının bununla sınırlı mı olduğunu düşünüyorsunuz? Birçok uluslarası sabit telefonlarında bulunduğu yurtiçi heryöne aylık 1000 dk konuşma hakkını da ücretsiz olarak Türknet'li olarak kazanıyorsunuz. Böylelikle bir yandan internetin en konforlu haliyle tanışıp bir yandanda doyasıya konuşmanın tadını çıkarın.

Bunca Şey Sadece 64,99 TL!

Bu muhteşem internet bağlantısının en azından üç haneli rakamlarla ifade edilebilecek bir fiyatı olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak Türknet aylık 64,99 TL'lik fiyatıyla da müşterilerini şaşırtmayı başarıyor. Ayrıca başka operatör abonelerin taahhüt nedeniyle sorun yaşaması durumunda cayma bedelini de 120 TL'ye kadar karşılıyor.



*Beyaz Gündem kampanyayı ziyaretçilerinin yararına sunmak ve özgür iletişim anlayışını desteklemek için paylaşmıştır. Türknet hizmetinin ayrıntılarını Türknet internet adresinden öğrenebileceğinizi ve işlemlerde Beyaz Gündem'in sorumluluğu bulunmadığını hatırlatırız.