Bir Maricopa erkeği, Mayıs 2020'de 15 yaşından küçük bir kızı içeren cinsel taciz davasında polise teslim oldu.

John Watkins 1 Aralık 13:17'de Maricopa Polisine teslim oldu ve Floransa'daki Pinal İlçe Hapishanesine nakledildi. 15 yaşından küçük bir çocukla cinsel ilişkiye girmek, bir çocuğu taciz etmek ve cinsel istismarla suçlanıyor.

CEP TELEFONUNDAN CİNSEL İÇERİKLİ MESAJLAR ÇIKTI!

Şikayet, Nisan ayında, kurban Arizona Çocuk Hizmetleri Departmanına, 2020 yılının Mayıs ayında Maricopa'daki W. Parkhill Drive'daki evinde Watkins tarafından cinsel tacize uğradığını söylediğinde başlatıldı. Polis belgelerine göre kurban, kurbanla ilişkisi belirsiz olan Watkins'in cep telefonunu aradığını ve uygunsuz bulduğu içeriği bulduğunu bildirdi.

KÜÇÜK ÇOCUĞU KANDIRARAK YATAK ODASINA GÖTÜRDÜ VE..!

Watkins, telefonda ne bulduğunu kurbanın annesine söylemek istemediğini, ancak bu tür içeriklere bakabilecek yaştaysa annesinin büyüdüğünü söyledi. Daha sonra onu yatak odasına çağırdı, onu kucaklamaya ve okşamaya başladı ve onu cinsel olarak taciz etmeye başladı.

CİNSEL TACİZİ KABUL ETTİ

Mart 2021'de Watkins, W. Papago Yolu'ndaki bir evde beş tanığın önünde geçen yıl kurbanı taciz ettiğini kabul etti. Beş tanıktan üçü polis tarafından sorguya çekildi ve istismarı kabul ettiğini doğruladı.

ABD'DE ÇOCUK İSTİSMARI BİTMEK BİLMİYOR!

Maricopa'daki bu olay maalesef sayısız çocuk istismarından sadece biri ve hatta gün yüzüne çıkan sayısız çocuk istismarlarından biri olarak görülebilir. Ne yazık ki Amerika'nın birçok eyaletinde benzer istismarlara sıklıkla rastlanıyor. Özellikle lise düzeyinde cinsel ilişkilerin kontrol edilemez hal aldığı birçok eyalette daha küçük yaştaki çocukların da istismara maruz kalmaları ürkütücü boyutlara ulaşıyor.

Kaynak: Beyaz Gündem