Zaman zaman internet sitesi üzerinden kampanyalar oluşturarak her bütçenin taleplerini karşılamaya çalışan Bakü Electronics, geniş bir ürün çeşitliliğine sahip. Konu hakkında açıklamalarda bulunan yetkili, “Beyaz eşya, elektronik ve teknolojik aletler olmak üzere farklı kategoriler üzerinden ürün satışlarımızı gerçekleştiriyoruz. Dünyaca ünlü markaların ürünlerini satışa sunduğumuz için müşterilerimizin kaliteli ve yüksek performanslı ürünlere ulaşabilmesini olanaklı hale getiriyoruz. Bizim için müşterilerimizin taleplerini karşılayabilmek ve onları mutlu edebilmek oldukça önemli.” sözleriyle çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Önemli Günlerde Etkinlikler Gerçekleştiriyoruz

Azerbaycan Zafer Bayramı başta olmak üzere önemli günlerde etkinlik gerçekleştirdiklerinin altını çizen yetkili, “Sosyal sorumluluk projeleri ve özel gün etkinlikleri bizim için şirket politikası haline gelmiş durumda. Firmaların sadece kâr elde etmek gibi bir amaçları olduğunu düşünmüyorum. Sosyal sorumluluk projeleriyle bir diğerine yardım etmeleri gerektiğine inanıyorum. Biz de bu konuda üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Profesyonel çizgide çalışmalarımıza devam edeceğimizi de belirtmem mümkün.” ifadelerinde bulundu.

Koronavirüs Döneminde de Üzerimize Düşeni Yaptık

Koronavirüs döneminde de üzerlerine düşeni yaptıklarını, çeşitli yardım kuruluşlarıyla iş birliği içinde bulunduklarını belirten yetkili, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle sonlandırdı: “Her zaman daha fazlasının yapılabileceğini düşünüyorum. İnsanların birbirleri ile dayanışma içinde olması çok önemli ve değerli. İnsan olmamızın özünde, bir diğerine yardım etmek yatıyor. Bakü Electronics olarak bu konunun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Çalışmalarımızı profesyonel ve kurumsal çizgide devam ettirip yeni şubelerimizi açarken aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine de destek olmaya devam ediyoruz. Bu noktada, farklı projeler içerisinde de yer almak istediğimizi söylemem mümkün. Ayrıca çalışmalarımızı uluslararası standartta sürdürmek ve farklı ülkeler özelinde de çalışmalarda bulunmak istediğimi belirtebilirim.”