Lübnan nakliye hizmetleri sunan Hiper Lojistiğin merkezi Hatay’da bulunuyor. Firmanın Dubai Şubesi de aktif olarak hizmet vermeye devam ediliyor. İstanbul’da deposu bulunan firma, depolama hizmeti ile birlikte ağır yük taşımacılığı, frigo taşımacılık gibi birçok hizmeti veriyor. Lübnan nakliye firmasından her zaman hizmet alabilirsiniz.

Lübnan Nakliye Hizmetinde Öncü Firma

Lübnan ve Türkiye arasındaki ihracat, ithalat ilişkilerinin iyi olması, Lübnan nakliye hizmetinin en çok ihtiyaç duyulan hizmetlerden biri olması sağlamıştır. Lübnan nakliyeciler arasında adından sıkça söz ettiren Hiper Lojistik FFL Sigortası (CMR Sigortası), TİO Belgesi, İSO 9001:2015, İSO 10002:2018 Belgeleri ve Utikad üyeliğiyle sektörün öncü ve önde gelen markaları arasına girmiştir.

Lübnan nakliye hizmetleri, firmanın genç ve profesyonel ekibi ile verilir. En genç kadrolardan birine sahip olan firma, iş dinamiğini yükseltecek çalışmalara devam ediyor. Uzman personelleri arasında görev dağılımları yapıldığı için iş sistematiği oturmuş ve süreçler oldukça hızlı işliyor.

Yüklerin taşınma hizmetinde yardımcı olan şoförler, deneyimli ve profesyonel çalışanlar olarak kusursuz hizmet sağlıyor. Müşteriler tarafından alınan eşyalar, ambalajlanıyor ve araçlara yerleştiriliyor. Tüm aşamalar dikkatli bir şekilde tamamlandığı için eşyalarınız kusursuz olarak adrese teslim ediliyor.

Parsiyel Taşımacılıkta En Güvenilir Hizmet

Hiper Lojistik Dış Ticaret Ltd. Şti. komple yük taşıma hizmeti ile birlikte parsiyel taşımacılık hizmetleri de vermektedir. Parsiyel taşımacılık, az eşya için yüksek ücretler ödeme sorununa çözüm sunuyor. Tek parça veya birkaç parça eşyanızın ülkeler arasında taşınmasını istiyorsanız, Hiper Lojistik firmasını rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Adresi üzerinden parsiyel taşımacılık hakkında detaylı bilgileri öğrenebilirsiniz. Firmanın müşteri temsilcileri, müşterilerin sorunlarına kısa sürede çözüm ürettiği gibi her konuda bilgi almanıza da yardımcı oluyor.

Firmanın vermiş olduğu parsiyel taşımacılık hizmetine baktığımızda, Lübnan’da bulunan iller arasından hemen hepsine hizmet verdiğini söyleyebiliriz. Lübnan ve çevre ülkelerine hizmetleri neredeyse her gün aralıksız devam ediyor.

Parsiyel taşımacılık için teslim edeceğiniz eşyalar, profesyonel kadrosu tarafından ambalajlanıyor. Ambalajlamalar kapsamlı bir şekilde yapıldığı için eşyaların zarar görme riski en aza indirilmiş. Taşıma esnasında da tüm güvenlik önlemleri alınıyor ve eşyalarınız teslim ettiğiniz haliyle taşınıyor.

Lübnan Nakliye Transit Süreleri

Taşımacılık hizmetlerinde transit süresi genellikle uzun olduğu için birçok insan mağduriyet yaşamaktaydı. Hiper Lojistik, taşımacılık hizmeti almak isteyen müşterilerinin sorunlarına çözüm üretmek adına süreklilik arz eden gelişmeler kaydediyor. Teslimat süresi, profesyonel ekibi sayesinde en aza indirildiği için oldukça hızlı bir hizmet alma şansınız bulunuyor.

Firma, tır şirketleri arasında hızı, profesyonelliği ve uygun fiyatları ile dikkat çekiyor. Alacağınız hizmetlerin transit süresi ortalama 14 gündür. Eğer parsiyel taşımacılık hizmeti almak isterseniz de bu süre ortalama 7 gün kadar sürmektedir. Taşımacılık hizmetinde verilebilecek en kısa süre içerisinde eşyalarınız teslim ediliyor.

Firma bünyesinde yer alan taşımacılar, eğitimli, deneyimli ve alanında uzman personellerden oluşuyor. İş sistematiği, görev dağılımları ile düzene oturtulmuş. Bu sayede ambalajlama, araca yerleştirme, taşıma süresi oldukça kısa. Verilen hizmetten memnun kalacağınız da garanti ediliyor. Firmanın sertifikaları ve güvenilirliğini gösteren her belgeye web sitesinde yer verilmiş.

Lübnan Nakliye Ücretlerinde Uygun Fiyatlar

Nakliye ücretlerinin yüksek olması, insanların üçüncü ülkeler arasında taşımacılık hizmeti almasının önüne geçiyordu. Lübnan nakliye firmaları arasında uygun çözümler sunan Hiper Lojistik, fiyat politikalarını da müşteri memnuniyetini sağlayacak şekilde güncellemeye devam etmektedir. Lübnan nakliye fiyatları, alacağınız hizmetlere göre değişiklik gösterse de hemen her hizmet için oldukça uygun fiyat seçenekleri sunuluyor.