Trump hakkında Anonymous grubu tarafından ortaya atılan iddialar kapsamında, Trump'ın çocuk yaştaki kızlarla cinsel ilişkiler yaşadığı iddiası gündemde önemli yankı buldu. Trump'ın ilgili suçlamalarla itham edildiği ve pedofoli konusunda yayınlanan bilgilerin, Trump'a açılan bir davadan edinilen belgeler olduğu ileri sürülüyor.

SOSYAL MEDYADA ÇARPICI PAYLAŞIMLAR

Söz konusu pedofoli iddiaların dayandırıldığı ve iddialara ilişkin sosyal medyada ençok yayınlanan görsel içerik ise şunlar oldu;

Bu görselin her ne kadar aile içi bir görüntü olduğu ve pedofoli iddialarını yansıtmadığı yönünde iddialar yer alıyorsa da birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı. Ancak söz konusu iddiaların dayandırıldığı asıl iddiaların yer aldığı görsel olarak şu paylaşılıyor;

TRUMP'IN BAŞI DERTTE

Trump, George Floyd olayında bir polis tarafından boğazına basılarak savunmasız haldeyki bir zencinin vahşice katledilmesi sonrası gelen tepkilerle uğraşırken; bir de pedofoli suçlamaları nedeniyle ağır ithamlarla karşı karşıya kaldı. Trump her iki olay nedeniyle de sosyal medyada yoğun tepkiler alıyor.

İDDİALAR HAKKINDA RESMİ BİR AÇIKLAMA YOK

Trump'ın pedofoli iddialarının yankı bulduğu ve ABD'de çıkan olayların kontrolden çıktığı bu süreçte "yalan haber" gibi tepkiler verdiği görülsede; sosyal medya hesabındaki paylaşımları arasında yer Trump'ın tepkileri dışında, bu konuda ciddi bir açıklama yok.

Ancak Trump'a isnad edilen iddia kapsamında küçük kızlarla cinsel ilişki konusunda, 10-13 yaşlarında kız çocuklarının istismar edildiği yönündeki suçlamalar karışında, mağdurlara para ödemeleri yapıldığı iddiaları ve bu kapsamdaki pedofoli iddialarının Trump'a karşı açılmış davalardan sızdırıldığı iddiası gündemde ciddi yankı buldu.

Kaynak: Beyaz Gündem