Gümrük müşavirliği yanında danışmanlık hizmetleri ile birlikte akademik anlamda eğitim ve denetim çalışmalarını da sunan firma, mükemmel çalışmaları ile öne çıkıyor. 1980 yılından beridir sektörün içerisinde yer alan ve destekleyici - tamamlayıcı hizmetleri sunan firma, başarısı ile dikkat çekiyor. Her tür ihraç ve ithal ürünün nakliyesinden, depolamasına, yurt içi dağıtım hizmetlerine kadar farklı alanlarda destek sağlıyor.

Kalite Belge ve Standartları

Gümrük Müşavirliği Eğitimleri gibi konularda danışmanlık hizmetleri sunan firma, uluslararası alanda geçerliliğe sahip ISO 9001 Kalite Standardı yanında ISO 27001 Bilgi Güvenliği Standardı ile ISO 37001 Yolsuzlukla Mücadele Yönetim Sistemi Sertifikası sahibi bulunuyor.

Tamamen uzmanlardan oluşan kadrosu ile firma, hem stratejik yaklaşımları hem de sonuç odaklı tutumu ile ulusal ve küresel alanda sektörün yenilikçi şirketi olmayı başarıyor.

Akademik Hizmetler

Firma, uzman gümrük müşavirliği hizmetleri ile birlikte, akademi çalışmaları kapsamında diğer firmalara destek verirken, çalışanların gelişebilmesi adına dış ticaret ve gümrük mevzuatı eğitimleri de sunuyor.

Ayrıca firmadan kapsamlı bir şekilde danışmanlık hizmetleri alabiliyor, rutin şekilde gerçekleşen işlemlerle birlikte proje geliştirme ve mevzuat danışmanlığı gibi destekleri de sağlayabiliyorsunuz.

Firma, muhasebe ve gümrük işlemleri başta tüm iş hareketlerini takip etmeyi sağlayan Gümrük Web Portal girişi imkanı da sunuyor. Alanlarında uzman olan kadrosu ve uzun yıllara dayanan deneyimi ile firma, güvenli ve hızlı çalışmalara imza atıyor.