Yoda Akaretler ve İz Nişantaş’ın işletme sahibi olan Emrecan Kırca, eğlence sektörünün birçok sektörün bel kemiği olduğunu belirtti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kırca, “Eğlence sektörüne sadece insanları eğlendiren bir sektör olarak bakmamak gerekiyor. Özellikle Türkiye düşünüldüğünde bundan çok daha fazlasının olduğunu görüyoruz. Her şeyden önce bu sektör, Türkiye’nin dünyanın farklı ülkelerinde tanınmasını sağlayan bir aracı. Turistik bir değere sahip olan Türkiye’nin eğlence sektörüne yatırımda bulunması, yabancı turistlerin Türkiye’ye çok daha fazla ziyarette bulunması anlamına geliyor.” ifadelerinde bulundu.

Sektörde önemli çalışmalarda bulunan, çalışmalarını titiz bir şekilde sürdüren Emrecan Kırca, sektörün değerli yatırımlara ihtiyaç duyduğunun altını çizdi: “Şu anda sektör çok önemli bir ivme yakaladı. Ama Türkiye olarak bizim hedeflerimiz çok daha büyük. Daha fazlasını yapmak istiyoruz. Her şeyden önce sektörün daha hızlı bir şekilde ilerlemesini amaç ediniyoruz. Çalışmalarımızın temelinde bu düşünce yattığı için yenilikçi projeler geliştirdiğimizi söyleyebilirim. Sektörde yer alan marka ve firmaların tamamı bu şekilde hareket etmeli. Sektörün gelişmesi kişisel bir problem değil.”

Çalışmalarımızı Oldukça Profesyonel Bir Şekilde Yapıyoruz

Uzman bir ekibe sahip olduklarının altını çizen Emrecan Kırca, çalışmalarını profesyonel bir zeminde ilerlettiklerini belirtti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kırca, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Eğlence sektörünün birçok farklı unsuru var. Bunların her biri, bir bütünün parçası konumunda. Eğlence mekanları, çalışanlar, müşteriler; sektörün çok önemli unsurları arasında yer alıyor. Bu unsurlar arasında tam bir birlik oluşturmak, sektörün çok daha hızlı bir şekilde ilerlemesini sağlayacaktır. Biz de çalışmalarımıza profesyonel bir şekilde devam etmekte olup sektörün çok daha büyük bir gelişim içerisinde olmasını hedefliyoruz.”

Bizim için İnsanların Mutlu Olması Çok Önemli

Eğlence sektöründe insanların mutluluğunun çok önemli olduğunu belirten Emrecan Kırca, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “İnsanların günümüz dünyasında yoğun bir strese maruz kalması eğlence sektörünün var olmasını sağlıyor. Bu nedenle yapılan çalışmalarla insanların mutlu olmasını sağlamak gerekiyor. Aksi halde sektör aşağı doğru bir ivmelenme yakalar. Sektörde yer alan firmaların her biri, sektörün ilerlemesi adına çok titiz bir şekilde çalışmalı.”