Dr. Halim AYDIN öncülüğünde kurulan firmamız uluslararası proje yönetimi ve başkanlığını yapan, doğal tohum, gıda ve küresel konularda da bilgilerini televizyon ve kamuoyunda paylaşmaktadır. 1998 yılından bu yana tarım alanında üst düzey analizler, danışmanlık hizmetleri veren firmamızın analizleri dış ülkelerde de geçerliliği söz konusudur.

Güvenilir Firma İle İçiniz Rahat

Organik ve kimyevi gübre ufuk laboratuvarları kaliteden ödün vermeden ISO 9001 işletim kalite standartlarında hizmet vermektedir. İthalat ve ihracatlarına sıklıkla gerçekleştiği firmamızda, uluslararası kontrol analiz ve değerlendirmeleri yapılmaktadır. Firmamızın uygun kalite ve bilgi düzeyinde uzman ellerde olduğunu bir kez daha yenilemek isteriz. Ürünler formülasyon ve değerlendirme aşamasında gerekli kontrollerden geçtikten sonra onaylanmaktadır. Siz değerli müşterilerimize ulaşan her ürün garantimiz altındadır.

Ürünlerimiz Ve Kalitemiz

Ürün portföyü geniş, tarım alanında üstün destek sağlayan ürünlerimiz ile sizde güvenli tarıma adım atabilirsiniz. Bitki gelişim düzenleyiciler, jel gübreler, kompoze sıvı ve toz gübreler, toz mikro besinler, ikincil ve yüksek besin içerikli sıvı gübreler, organomineral gübreler, tarımda yardımcı ürünler ve süs bitkileri olarak tarım alanında geniş hizmet vermekteyiz. Bütün bu ürünlerin dışında bir de agronom destekleri mevcuttur. Kendi grupları içerisinde kükürt, ortanca, orkide, sardunya, uppsoil, subsoil, rooty, regülatör, maxor-n, maxor-p, maxor-k, patos, borzin, prov-h, ferro 3, root-ex, max 3, pts, bioexper, zin, gibbest, combi light, combi 2 gibi oldukça uzayıp giden bir liste söz konusu. İnternet sitemiz üzerinden sipariş verebilir, iletişim bilgilerimizden tarafımıza ulaşabilirsiniz. Ufuk tarım ve gübre olarak her türlü bitki yetiştirme ve güvenle ticaretini ya da tüketimini sağlayabilmek için yanınızdayız. Her türlü soru ve ürün tedariki için tarafımıza ulaşabilirsiniz.