Karton bardak kullanım alanları en geniş olan modern bardaklardır. Bu sayede tüm illerimizden bu kaliteli bardaklar yoğun bir şekilde tercih ediliyor. Cam bardaklara göre daha şık ve pratik bir kullanıma sahip olan kâğıt bardak modelleri ekonomik fiyat tarifesiyle de tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Cam bardaklara göre daha düşük bir fiyat listesine sahip olan modern kâğıt bardaklar bu sayede işletmelerin daha düşük bir harcama yapmasını sağlıyor. Günlük tek kullanıma uygun olan karton bardaklar soğuk ve sıcak içeceklerin keyifle tüketilmesi amacıyla özel olarak üretilmiştir. Kokusuz, sızdırmaz ve tamamen garantili olarak satışa sunulan karton bardaklar kırılmaz özelliği sayesinde çevre dostudur.

Karton Bardaklar Neden Tercih Ediliyor?

Kaliteli accas cup firması tarafından üretilen karton bardakların tercih edilmesinin pek çok sebepleri bulunuyor. Bu bardaklar cam bardaklardan farklı bir tasarıma ve özelliklere sahiptir. Cam bardaklarda kırılma, çatlama gibi olumsuz durumlar meydana gelebiliyor. Ancak 8 Oz PLA kartonundan üretilen karton bardaklarda bu gibi durumlar meydana gelmiyor. Cam bardaklarda sıcak içecekler zahmetli bir şekilde tüketilebiliyor. Ancak karton bardaklar maksimum kalınlıktaki karton yapısı sayesinde sıcak içeceklerde de güvenle kullanılabiliyor. Karton bardaklarda sıcak içeceklerde el yanması gibi durumlar söz konusu değildir. Bu kaliteli bardakların 81 ilimiz üzerinden tercih edilmesinin ana nedenlerinden biri de hafif yapısı sayesinde kolayca taşınarak tüm ortamlarda pratik bir şekilde kullanılabilmesidir. Cam bardaklarda özellikle seyahat durumlarında taşıma zahmeti söz konusu olabiliyor. Ancak karton bardaklar minimum düzeyde ağırlığa sahip olduğundan seyahat ve benzeri durumlarda da pratik bir şekilde çantada taşınabiliyor. Karton bardaklar cam bardaklara nazaran daha düşük fiyat tarifesine sahip olduğundan işletmelerin daha düşük bir maliyet ayırmasını sağlıyor. Cam bardak setleri oldukça yüksek fiyat tarifesine sahipken karton bardak setleri daha uzun süreli kullanıma sahip olmasının yanı sıra her bütçeye hitap eden fiyatlardan satılıyor.

Karton Bardakların Avantajları

Karton bardaklar alanında uzmanlaşmış firmasından tercih ediliyor. Bu bardakların aynı zamanda cam bardaklara nazaran daha fazla avantajları bulunuyor. Ofis ve benzeri türden işletmelerde cam bardaklar zeminde iz bırakabiliyor. Ancak karton bardaklarda bu gibi olumsuz durumlar söz konusu olmuyor. Karton bardaklar cam bardaklara oranla sıcak içeceklerin daha uzun süreli etkisini korumasını sağlar. Cam bardaklarda sıcak çay ve kahve gibi içecekler birkaç dakikada soğuyabiliyor. Ancak karton bardakta bu süre çok daha uzun olabiliyor.

Karton Bardakların Cam Bardaklardan Farkları

Karton bardaklar cam bardaklardan birçok yönden farklı ve üstün özelliklere sahiptir. Cam bardaklarda günlük temizlik durumu söz konusu olabiliyor. Ancak karton bardaklarda günlük temizlik yapılmasına gerek yoktur. Bu bardaklar günlük kullanım için üretildiğinden tek kullanım sonunda çöp kutusuna atılabiliyor. Cam bardaklarda daha yüksek masraflar yapılabiliyorken, karton bardaklarda daha düşük masraflar yapılabiliyor. Cam bardaklar sadece kurumsal ve konut alanlarında tercih edilebiliyorken, karton bardaklar istenilen tüm ortamlarda kullanılabiliyor. Cam bardaklarda alerjik reaksiyon problemi söz konusu olabiliyorken, karton bardaklarda sağlık açısından yan etkiler söz konusu olmuyor. Bu bakımdan karton bardaklar cam bardaklara oranla daha avantajlıdır. sitesi üzerinden tüm karton bardak modellerini inceleyebilir, toptan ya da perakende sipariş için iletişime geçebilirsiniz.