Bayilik Almak

Yeni iş kurmak isteyenlerin günümüzde ilk olarak yaptığı işlerden biri hiç şüphesiz bir markanın bayiliği alarak iş hayatlarına atılmak istiyorlar. Yerel bir işletme açıp uzun süre hem firma tanıtımıyla uğraşmak hem de reklam çalışmalarıyla zaman kaybetmek yerine çalışacakları sektörde bir firmanın bayiliğini alarak kurumsal bir şekilde çalışıp, bağlı olacakları firmanın sağlayacakları desteklere de sahip olabiliyorlar. Özellikle son yıllarda Z kuşağının da iş hayatına dahil olmasıyla birlikte birçok girişimci iş hayatında yer alabilmek için çeşitli çalışmalarını sürdürüyorlar. Çeşitli sektör yöneticilerinin de yeni girişimcilere sağladığı destekleri göz önüne aldığınızda, insanlar çokta zorlanmadan hem kariyer planlarını devam ettirebiliyorlar hem de hali hazırda var olan bir işleyişin parçası olabiliyorlar.

Ücretsiz Bayilikler

Türkiye’nin en büyük iş platformu olan Kobi Vadisi internet sitesini ziyaret eden birçok girişimci ve yatırımcı bir markanın bayiliğini alabilmek için sınırsız alternatif bilgiye ulaşabiliyor aynı zamanda yüzlerce farklı firmaya da bayilik veya franchise başvurularını ücretsiz olarak gönderebiliyorlar. İş kurma rehberleri sayesinde de, özellikle yeni girişimciler yeni işyeri açma süreçlerinde merak ettikleri tüm bilgilere ücretsiz ulaşabiliyorlar.

Yeni bir bayilik alarak ticari faaliyetlerine başlamak isteyen erkek veya kadın girişimciler, bayilik veren firmaların sunmuş olduğu; operasyon destekleri, eğitim çalışmaları, finans destekler, personel desteği, tanıtım reklam çalışmaları gibi birçok konuda markanın bayi operasyon yöneticileri tarafından sürekli olarak desteklenmektedirler. Günümüz şartlarında ortalama 50 bin TL ile 300 bin TL arasında tam teşekküllü bir işletme açıp, bilinen veya piyasaya yeni giren bir markanın bayiliğini almak oldukça kolaydır. Bu süreçte oldukça önemli olan konuların başında çalışacağınız iş dalı ve bu alanda bayilik / franchise araştırması gelmektedir. Kobi Vadisi internet portalını ziyaret ederek; bayilik, franchise, franchising veren firmalara ulaşabilir, yatırım koşullarını görüntüleyebilir, firmalar hakkında ayrıntılı bilgiye sizde sahip olabilirsiniz.

Kobi Vadisi ile Bayilik Veren Firmalara Ulaşmak

2015 yılında aktif yaşamına başlayan Türkiye’nin en kapsamlı iş platformunda sizde aradığınız birçok güncel bilgi ve rehbere ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Uzman editörler tarafından hazırlanan bloglara, konusunda deneyimli eğitmenlerin hazırladığı iş rehberlerine, medya ekibi tarafından paylaşılan videoları ister web sitesinden ister mobil uygulama üzerinden takip edebilirsiniz.

Yeni bir bayilik araştırması yaparken ihtiyacınız olabilecek ayrıntılı bilgilerle beraber, uzman editörlerin sizler için hazırladığı tavsiyelere de göz atabilirsiniz. Her gün yüzbinlerce girişimcinin ziyaret ettiği Kobi Vadisi internet platformunda yeni bir yatırım yapma sürecinde olan herkes için mutlaka ayrıntılı konular ele alınmıştır. Özellikle yeni iş fikirleri ve sektörlere yönelik yapılan analizlerin paylaşımı sayesinde, girişimciler iş dünyasına adım atmadan önce üzerinden aradıkları en güncel içeriklere ulaşabiliyorlar. Yeni bir şirket açmayı düşünenler içinde şirket kurma rehberi aracılığıyla merak ettiğiniz tüm sorulara yanıt bulabiliyorsunuz.

Android, IOS, Huawei işletim sistemine sahip cep telefonlarınıza da Kobi Vadisi’nin ücretsiz olarak sunmuş olduğu mobil uygulamayı yükleyip dilediğiniz her an kullanabilirsiniz.