Hazırladıkları hazır sloganlar ile sokağa çıkan ve başkasının ölümünü kendine kişisel tatmin aracı sağlayan feministleri son 5 gündür yine piyasada görüyoruz. Ellerinde patlamış mısırları "ama kadınlar da çok eziliyo ya ama lütfen ölmesinler çöönköö" den öteye gidemeyen, üzüntü üzerinden hayat tanımlaması yapan bu arkadaşların elle tutulur tek bir istekleri de yok üstelik.

Feminizm hastalıktır dediğim zaman bana kızıyorlar. Bunun böyle olduğunu, dünya kadınlar gününde açılan pankartlar ile bir defa daha anlamış olduk oysa. Yoksa hangi kadın cinsel organına kumbara muamelesi yaptığını büyük puntolarla ilan etmek ister ki?

Oturup insan gibi konuşsan “sen ne istiyorsun bacım bırak o pankartı şimdi yere sakin ol bi hayırdır ne derdin var?” desen ne diyecekler çok merak ediyorum.

+ Kıllarımızı almak istemiyoruz.
– E alma bize ne bundan?
+ Sutyen de takmak istemiyorum.
– E takma bebem bundan bana ne?
+ Gece sokağa çıkmak istiyorum.
– E çık?
+ Bir de şey var istediğim adamla birlikte olmak istiyorum.
– Sayaç mı taktık git ne yapıyorsan yap bize ne?

Ciddi ciddi “kıllarımızı almak istemiyoruz” diye gündemleri var bu kadınların. Zenginlik olsun diye demiyorum.

Elle tutulur tek bir istekleri yok.

En komik istekleri de neymiş toplumun yüklediği cinsiyet rolünü kabul etmiyorlarmış.

Erkeğin eve ekmek getirmesinin, kadının ev ile ilgilenmesinin ortadan kalkması gerekiyormuş. İşte o zaman hepimiz rahat edecekmişiz. Cinayetler bitecek her yer mis gibi çamaşır suyu kokacakmış. Pembe bulutlardan parfüm yağacakmış falan filan.

Yarın tarla süren erkekler başlarım ben böyle işe, ben evde çocuk bakacağım dediğinde ne yiyecekmişiz acaba bu toplumsal cinsiyetçi arkadaşlar bu konuda ne diyor?

Atatürk barajında çalışan işçiler hay toplumuna da rolüne de, bugün kırlarda çiçek toplayalım kendimize taç yapalım dediğinde de elektriği senin motoruna mazot döküp mü elde edecekmişiz?

“Bundan sonra turşuları ben kurarım” diyerek kanalizasyon temizlemeyi tüm erkekler bıraktığı gün pisliğin içine girecek mi tek cinsiyet olsun diye ağlayanlar?

Hamallık yaparlar mı takma tırnakları ile ya da savaşta en ön safta ilk o ölürse yeterince eşit sayılır mıyız erkekler ile?

Savaşlarda ölen erkek, iş kazalarında ölen erkek, en çok cinayete kurban gidenler erkek, en kötü işleri yapmak zorunda olanlar erkek, ağlamaması yoruldum dememesi depresyona girmemesi pes etmemesi gereken erkek, ama çocuk yapma yeteneğin var diye sen çok mağdursun he mi?

Bunları hadi neyse seküler eğitim cart curt diye bir yere kadar anlayabiliyorum da bizim Müslüman kadınlar bunlardan daha fazla sahip çıkıyor olaya.

Bakın çok açık ve net söylüyorum:

İslam inancını benimsemesi rağmen; kendini feminizm gibi insan artığı kolektivist bir harekete ait hisseden bir kadın, ya ağır cahildir sırf renk olsun diye ilgi çekmek için yapıyordur ya da artık Müslüman değildir bundan kendinin de haberi yoktur.

Cahildir çünkü:

İslam'ın zaten kadını tam olması gereken konuma koyduğunu, İslam dinini gerçekten biliyorsa da ihtiyaç hasıl olduğu zaman feminist olmasına gerek kalmadığını bilmiyordur. Aklı başında bir Müslümanın zaten sadece kadınlar için değil insanlık için lazım her konuda tepkisini ortaya koyması gerektiğini de bilmiyordur.

Eğer bu arkadaş cahil değilse üzgünüm o zaman da arafta kalmıştır çünkü:

İslam'ın kadına verdiği önemi ve hakları beğenmiyor, kendine daha iyisini aramaya çalışıyordur. Kadınları müdafaa etme konusunda Allah'ı yetersiz buluyor ama şeyini kumbara gören kadınların sokağa çıkmalarını daha mantıklı görüyordur.