Bebek bekleyen annelerin, anneanne ve babaannelerin eşsiz bir heyecanı vardır. Aileye katılacak minik yavru için en güzel kıyafetler en güzel oyuncaklar daha o doğmadan önce hazırlanmaya başlar. İlk giyeceği kıyafetlerde el emeği göz nuru hatıralar bırakmak ise paha biçilemez bir mutluluktur. Bu telaş içinde en çok aranan modeller 2020 bebek yelekleri ve en beğenilen modeller olur. Siz de bu heyecanlı bekleyişi boş durmadan tamamlamak istiyorsanız ya da büyütmeye başladığınız bebeğiniz için bebek yeleği modelleri arıyorsanız doğru yerdesiniz. Birbirinden güzel ve yeni moda bebek yeleği modelleri inceleyip hoşunuza giden modeli örmeye başlayabilirsiniz.

Tığ İşi Bebek Yelekleri

Tığ örgüsü ile el işi yapmak maharet ve özen isteyen bir sanattır. Tabiri yerindeyse örgü ilmek ilmek işlenir. Verilen bunca emeğin sonunda ise inci gibi işler ortaya çıkar. 2020 bebek yelekleri ve en beğenilen modeller arasında tığ işi bebek yelekleri çok dikkat çeken modeller arasındadır. Daha önceden tığ ile örgü örmediyseniz ya da yeni bir model çıkarmak istiyorsanız buradaki modelleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Şiş Örgü Bebek Yelekleri

Şiş ile örgü örmek tığ işine göre biraz daha kolaydır. Bir diğer avantajı ise 2020 bebek yelekleri ve en beğenilen modeller içinde örnek bulmak zor olmayacaktır. Bebek yeleği modelleri genellikle şiş örgü tekniği ile yapılır. En güzel bebek yeleği modellerimizi inceleyip bir an önce örmeye başlayabilirsiniz. Şiş örgüsü ile örgü örerken dikkat etmeniz gereken püf nokta, doğru ip için doğru şişi kullanmaktır. İp ve şiş birbirine uyumlu olursa ortaya çıkan iş de o kadar güzel görünür.

Erkek Bebek Yelekleri

2020 bebek yelekleri ve en beğenilen modeller arasında erkek bebekler için modern örnekler bulunmaktadır. Bu model örneklerini sizler için bir araya getirdik. Erkek bebek yelekleri için eskiden çok fazla model bulunmuyordu. Daha düz ve sade yelekler örülüp giydiriliyordu. Ama artık birbirinden güzel ve dikkat çekici modeller bulmak mümkün. Siz nasıl bir model aradığınıza karar verin biz size nasıl örmeniz gerektiğini tarif edelim. En güzel 2020 bebek yelekleri ve en beğenilen modeller için örneklerimize göz atmayı ihmal etmeyin.

Kız Bebek Yelekleri

2020 bebek yelekleri ve en beğenilen modeller denilince akla birbirinden güzel ve rengârenk kız bebek yelekleri geliyor. Kız bebekleri giydirmek her zaman daha cazip olmuştur. Bu nedenle kız bebek yelekleri çok daha fazla modele sahiptir. Hayal yaka yelekler ve saç örgü bebek yeleği modelleri gibi modeller en beğenilenler arasındadır. Minik prensesinizin en güzel yelekleri giymesini istiyorsanız yelek modellerimizi inceleyebilirsiniz. Onlarca bebek yeleği modeli arasından mutlaka hoşunuza gidecek bir yelek modeli bulacaksınız.

Son Moda Bebek Yelek Modelleri

Kış ve bahar ayları yaklaştığında en büyük ihtiyaçlardan biri de bebek yeleği oluyor. Birden ısınıp bir anda serinleyen hava bebekleri rahatsız ettiği için hem şık hem sıcak tutacak yelekler örülmeye başlanıyor. Hazır bebek yelekleri pratik bir alternatif olsa da örgü yeleklerin yeri her zaman bambaşka olmuştur. 2020 bebek yelekleri ve en beğenilen modeller arasında son çıkan yelek modelleri bulunuyor. Modelleri daha kolay anlayabilmeniz için hepsinin örme tekniğini tek tek anlatıyoruz. Kullandığınız teknik ister şiş ister tığ olsun, hiç fark etmez. En güzel 2020 bebek yelekleri ve en beğenilen modeller bir tık kadar uzağınızda. Bir an önce beğendiniz modeli seçin ve zaman kaybetmeden örmeye başlayın.