DENİZLİ (AA) - Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Kocatepe, makamında, AA foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğraflardan oluşan seçkiyi inceleyerek 3 fotoğrafı oyladı.

Haber, yaşam ve spor kategorilerinde tercih ettiği fotoğraflara oy veren Kocatepe, haber kategorisinde Berk Özkan'ın "Sığınmacıların Edirne'de bekleyişi", yaşam kategorisinde İsa Terli'nin "3. Köprü'de sona doğru", spor kategorisinde ise Emrah Yorulmaz'ın "Çadır kampta futbol" fotoğrafını seçti.

Tarafsız yayıncılıkta köklü ve önder bir haber ajansı olan AA'ya çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kocatepe, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde üstlendikleri sorumlulukla AA'nın bugün ülkenin en güvenilir haber ajansı olduğunu belirtti. Kocatepe, şunları söyledi:

"Her yıl olduğu gibi bu yıl da AA muhabirlerinin enstantanelerine yansıyan ilginç fotoğraflar, beğeniye sunulmuş. Fotoğraflar, son derece ilgi çekici ve duygulandırıcı sahnelere sahip, gerçekten insanı duygulandırıcı ve düşündürücü sahneler var."