AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü, Teşkilat Başkanı Özcan Özyanık ile birlikte yılbaşı gecesi devlet hastanesi, emniyet müdürlüğü ve mesai yapan taksici esnafını yalnız bırakmadı.

2018’e sayılı saatler kala, Edremit Devlet Hastanesi’ne giden Başkan Örkcü ve Özyanık, hastane personeli ve hastaları tek tek ziyaret ederek hem yeni yıllarını kutladı, hem de hastalara acil şifalar dilediler. Kendilerini böyle güzel bir gecede yalnız bırakmayan Başkan Örkcü ve Özyanık’a çok teşekkür eden hastane personeli ve hastalar “Allah sizlerden razı olsun. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız, Allah yolunuzu açık etsin” dediler.

Ardından Edremit Emniyet Müdürlüğü’ne giden AK Parti yöneticileri, gece gündüz demeden halkımızın huzuru ve emniyeti için görevi başında olan Emniyet mensuplarını ziyaret ederek, yeni yılını kutladılar. Yılbaşı gecesi ziyaretlerine ara vermeden devam eden Edremit AK Parti ilçe başkanı ve teşkilat başkanı gece mesaisi yapan taksici esnafını ziyaret ederek, hem yeni yıllarını kutladılar, hem de hayırlı işler dileğinde bulundular.