Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, yılbaşı gecesinde görevi başındaki nöbetçi kamu çalışanlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 2017 yılını geride bırakmaya dakikalar kala, görevi başında nöbet tutan, asker, jandarma, polis, itfaiye, hastane ve 112 acil çalışanlarını ziyaret etti. Çalışanlara çeşitli ikramlarda bulunan Başkan Bakıcı, “2017 yılını geride bıraktığımız bu dakikalarda görevi başında bizlerin güvenliği ve huzuru için çalışan tüm nöbetçi personelimize teşekkür ediyor ve yeni yılımızın herkese huzur ve güzellikler getirmesini diliyorum” dedi.

Ziyaretlerinde ilk olarak Bozüyük Devlet Hastanesi acil servis çalışanlarını ziyaret eden Başkan Bakıcı, daha sonrasında emniyet müdürlüğü, jandarma komutanlığı, garnizon komutanlığı, itfaiye ekipleri ve son olarak da Bozüyük 112 Acil Servis İstasyonunu ziyaret etti. Ziyaretlerde nöbetçi personel ile neşeli sohbetler gerçekleştiren Başkan Bakıcı kamu kurumlarının her türlü ihtiyaçlarında Bozüyük Belediyesi olarak yanlarında olduklarını belirtti.

Yeni yıla aileleri ile değil de görevi başında vatandaşlarımıza hizmet etmek için nöbette geçiren tüm çalışanlara teşekkür eden Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, “Rabbim inşallah, bu yeni yılın tüm İslam âlemindeki kardeşlerimize her anını en güzel şekilde değerlendirmeyi ve her gününü razı olacağı amellerle yaşamamızı nasip etsin” diye konuştu.