Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Havran’nın Büyükdere Mahallesinde yer alan Gülsüm Mehmet Uysal İlköğretim Okulunda düzenlenen ’Kariyer Günleri’ kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, annesinin ve babasının adını taşıyan ilköğretim okuluna düzenlenen kariyer günlerinin konuğu oldu. Okul konferans salonunda gerçekleştirilen kariyer günü etkinliğinde öğrencilere tecrübelerini anlatan Başkan Uysal, kendi hayatından kesitlerle örnek vererek ders çalışmanın önemini vurguladı. İlkokulda sizinle aynı sıralardaydın diyen Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal “Eskiden şu anda sizin sahip olduğunuz imkânlara sahip değildik. İletişim ve teknoloji çağında artık her türlü imkân elinizde. İnternetten istediğiniz bilgiye bir tıkla ulaşabiliyorsunuz. Ancak teknolojinin yararları olduğu kadar zararlarını da dikkate almak gerekiyor” dedi.

İlkokul yıllarında derslerine gereken önemi vermediğini ve bunun için ortaokulu dört yılda bitirdiğini belirten Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal lise yıllarında derslerine dört elle sarıldığını ve ders çalışınca başarılabildiğini öğrencilere anlattı. Kimse kimseden daha akıllı değil diyen Başkan Uysal “Başarmanın en büyük yolu derslerine önem vermenizden geçiyor. Bu sene ticaret hayatımda 40. senemi dolduruyorum. İnşaat Mühendisi olarak 40 yıl hizmet verdim. Yani çalışarak başarmanın güzel bir örneği olduğumu düşünüyorum. Sizden de ricam derslerinize yeteri kadar çalışmanız arkadaşlar” dedi.

Gülsüm Mehmet Uysal Ortaokulu Voleybol takımı ve Burhaniye Belediyespor Voleybol alt yapı takımı ile yapılan maça da iştirak eden Başkan Uysal maçı heyecanla izledi. Dostluk maçı olarak düzenlenen maç öncesinde Burhaniye Belediyespor, Gülsüm Mehmet Uysal İlköğretim okuluna basketbol, voleybol ve futbol topu hediye ettiler. Burhaniye Belediyespor yöneticilerinin de bulunduğu maç her iki takımın da eşitliği ile sona erdi.