Bitlis Basın Cemiyeti (BİBACEM) Yönetim Kurulu üyeleri, Güroymak ilçesinin Günkırı Belde Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy’u makamında ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kılıç, yönetim kurulu üyeleri Turgut Hüseyni ve Mustafa Yüzer ile birlikte Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy’u makamında ziyaret etti. Çetinsoy, gazetecilerin toplum için önemli olduğunu belirterek, yaptıkları işlerin halka duyurulması noktasında önemli bir görevi üstlendiklerini dile getirdi. Çetinsoy, çalışmalarında basını yanlarında görmek istediklerini, bunun için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirerek, “Bu kentin gerçek imajına kavuşması için elimizden geleni yapacağız. Bunda sizlerin de desteği büyük oluyor” dedi.

BİBACEM Başkanı Gökhan Kılıç ise, bu bölgede gazetecilik yapmanın zorluklarına değinerek, kentin menfaatlerini ön planda tutacaklarını vurgulayarak, “Öncelikle görevinizde olduğunuz süre içerisinde başarılarınızı takdir eder, başarılar dileriz. Gazeteciler kamu görevi yapıyor. Kamu ile halk arasındaki köprü görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu konuda yaşadığımız sıkıntılarımızı da kamu yöneticileri ile çözmeye çalışıyoruz. Bu konuda kamunun haber alma hakkını layıkıyla yerine getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.