Craft Pırlanta firması 20 yılı aşkın süredir kuyumculuk sektöründe önde gelen isimlerden olmayı başarmıştır. Dinamik ve genç yapısı ile birlikte firmamız mücevher sektörü ile ilgili olan tüm seminer ve fuarlara katılım sağlıyor. Böylece müşterilere yepyeni eşsiz tasarımlar üreterek pırlanta sektöründe farklı bir boyuta yükseliyor. Özellikle de kadınların ilgi odağı olan pırlantalar için yepyeni baget kolye, küpe ve takı tasarımlarımız bulunuyor. Özenle işlenmiş taşlar ile ürünlerimizi kullanan herkes kendini çok daha özel hissediyor. Zarif görünüşü ve hafif hissi ile pırlanta modellerimiz oldukça çeşitlilik göstermektedir. Son zamanlarda baget takı modellerine olan ilgiden dolayı da firmamız özel tasarımcılar eşliğinde en benzersiz ürünleri satışa sunuyor. Üstelik tüm ürünler müşterilerin kendi ölçülerine göre yollanıyor böylece ürünün sıkma ya da bol gelme sorunları da olmuyor.

Baget Takı Çeşitleri

Craft Pırlanta firması olarak mücevher ve takı sektöründe müşteri odaklı çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Son zamanlarda müşterilerin odağında olan baget küpe ve takı çeşitleri pek çok müşterimiz tarafından beğeniliyor. Bu kapsamda kuyumculuk firması olarak eşi benzeri olmayan baget takı çeşitleri tasarlıyoruz. Birbirinden güzel ürünlerimiz ile kendinizi çok daha özel hissedebilirsiniz. Farklı karat oranlarına sahip olan takılarımızın detayları ürün bilgilendirme kısmında yer almaktadır. Ayrıca ürünlerin fiyatları da oldukça uygun bir şekilde belirleniyor. Böylece hem siz müşterilerimiz memnun kalıyorsunuz hem de kuyumculuk firması olarak işimizin gereğini yaptığımız için mutlu oluyoruz.

Craft Pırlanta Fiyatları

Uzun yıllardır bulunduğumuz mücevher sektöründe hep daha iyisi için çalışma ekibimiz ile durmadan takı modelleri sunduk. Bu süreçte müşterilerimize en uygun fiyatları sunabilmek adına toptan satış listelerine dikkat ettik. Baget yüzük modellerinden diğer her takı ürünümüz için en uygun fiyat listesini hazırladık. Ürünlerimizi incelemek isteyen müşterilerimiz için firmamızın online bir mağazası da bulunuyor. Burada ürün modellerini ve fiyatlarını görebilirsiniz. Ayrıca çalışma ekibimiz ile iletişime geçerek kendi ölçülerinize özel ürün de satın alabilirsiniz. Kuyumculuk ve pırlanta sektöründe yeni bir dönem başlatma hedefinde olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.