Erdemli Belediyesi, yeni büyükşehir yasası ile köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerindeki yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Sarıkaya Mahallesi’nde asfalt yol çalışmaları sonrası hizmetler hız kesmeden sürüyor. Erdemli Belediyesi olarak hizmette sınır tanımadıklarını belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yeni yollar açtıklarını, asfalt, cami ve Kur’an kurslarına parke yol hizmeti götürdüklerini ifade ederken, şimdi de mahalleye parke hizmeti için çalışmaların sürdürdüğünü bildirdi.

Sarıkaya’da işe önce yollardan başladıklarını kaydeden Tollu, son olarak mahalleye parke hizmeti için çalışmaların tamamlamak üzere olduğunu belirterek, bundan sonra da her mahalle için bu tür hizmetlerin yapılmaya devam edeceğinin altını çizdi. Tollu, "Biz hizmet için buradayız. Amacımız vatandaşlarımızı mutlu etmektir. Ekiplerimiz şehrin her köşesinde yoğun tempoda gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Göreve geldiğimizde söz verdik. ‘Köylerimizde asfaltsız yol kalmayacak’ dedik. Bu kapsamda Sarıkaya’da bu yıl başlattığımız çalışmalar neticesinde hızla sonuca gidiyoruz. Eskiden köy statüsünde olan yerlerimiz yeteri kadar hizmet alamamış. Allah’ın izniyle bizim dönemimizde hizmetle tanışmaya başladılar ve bundan sonra da tarihlerinin en iyi hizmetini almaya devam edecekler" dedi.

Hizmet noktasında Erdemli Belediyesi’nin yeterince güçlü olduğuna vurgu yapan Başkan Tollu, mahalleye dönüşen tüm köylerin sabır göstermelerini isteyerek, yaptıkları program doğrultusunda her yere hizmetlerin aksamadan gideceğini söyledi.