MANİSA (AA) - Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yeğeni Nihan Ülker ile Yasin Erdem'in nikah töreninde şahitlik yaptı. 

Törende çiftin nikahını Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik kıydı, gelinin şahidi Bülent Arınç, damadın şahidi ise Önder Çınar oldu. 

Ömer Faruk Çelik'in, evlenen çifte takdim etmek üzere nikah cüzdanını verdiği Bülent Arınç, "Güzel kızımız Nihan ile yakışıklı damadımız Yasin’in hepimizin şahitliğinde nikahı kıyıldı. Rabbim bir ömür boyu mutluluklar versin. Onlara güzel ve iyi bir hayat geçirmeyi nasip etsin. Allah onları bağışlasın ve kem gözlerden saklasın" dedi.

Gelin Nihan Ülker’in amcasının torunu olduğunu aktaran Arınç, “Biz 4 erkek kardeşiz. Bizde kız yok. Amcamın iki tane kızı vardı. Biri rahmetli oldu. Bizler amcamızın kızlarını ablamız ve kardeşimiz bildik. Onları hep sevdik ve onlarla dayanışma içinde olduk. İnşallah iyi bir evlilik olur. Hayatın zor günlerinde birbirlerinin omuzlarına dayanır, güvenirler. Biz de onların bu mutluluğunu gördükçe kendi evlatlarımızın mutluluğu gibi büyük bir sevinç duyarız” diye konuştu.

Nikaha önem verdiklerini ve evliliğe teşvik ettiklerini söyleyen Bülent Arınç, “Yavrularımızın hiç gecikmeden birbiriyle yuva kurmalarını temenni ediyoruz” dedi.

Arınç, konuşmasının ardından evlilik cüzdanını gelin Nihan Ülker’e verdi ve çifte mutluluklar diledi.