Kızılay Haftası kapsamında Foça’daki okullarda düzenlenen; resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezinde yapılan ödül törenine; Foça Kaymakamı Ali Çetin, Foça Belediyesi Başkan Yardımcısı Füsun Erdem, Türk Kızılayı Foça Şubesi Başkanı Muharrem Yeşilkaya, yönetim kurulu ve kadın kolları üyeleri, Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, Foça İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kemal Bulut, daire amirleri öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan programın başlangıcında, Türk Kızılayı’nı tanıtıcı ve Foça Şubesi’nin çalışmalarını anlatan slayt gösterildi.

Türk Kızılayı Foça Şubesi, Kızılay Haftası kapsamında bu yıl 5. kez düzenlediği; resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenledi. Resim dalında 1. Zehra Naz Şipal, 2. Zeliha Dural ,3. Yağmur Beren Korkmaz; kompozisyon dalında 1. Simay Acar, 2. Meltem Duman, 3. Dilara Buse Yaman ve şiir dalında 1. Damla Yalta, 2. Hasret Güneş, 3. İlayda Yağmur Yaman oldu. Dereceye giren öğrencilere para ödülleri, Foça Kaymakamı Ali Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kemal Bulut tarafından verildi.

Programın sonunda, ödül alan öğrenciler, protokol üyeleri, Türk Kızılayı Foça Şubesi Yönetimi günün anısına fotoğraf çektirdi.