ANKARA (AA) - Çubuk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü (GHSİM) Cüneyt Küpeli görevine başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murta Aslan, Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Recayi Özdemir, Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Osman Bostan ve okul müdürleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne atanan Cüneyt Küpeli'yi makamında ziyaret ederek, "hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Küpeli, ilçede gençler ve çocuklar arasında spor kültürünü yaygınlaştırmayı, özellikle bireysel sporlarda ulusal ve uluslararası müsabakalara katılabilecek sporcular yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

İlçedeki spor salonundan halkın ve okulların istifade etmesini sağlayacaklarını, çeşitli il ve ilçelerin katılacağı spor turnuvaları düzenleyeceklerini anlatan Küpeli, "Biz çalışmalarımızı yürütürken daha çok Çubuk Kent Konseyi, okullarımız ve kurumlarımızla ortak hareket etmeye çalışacağız. Genç ve çocuklarımıza yönelik kültürümüzü tanıtıcı çalışmalar yapacağız. Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'nın çok büyük imkanları var. Bu imkanları Çubuk'a getirmek ve vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi.