Kış aylarının yaklaşması ve sonbahar mevsiminin bitmesiyle birlikte triko modelleri moda vitrinlerinde yerini alır. Trikolar yağmurlu günlerin başlamasıyla birlikte de tercih edilir. Yavaş yavaş havaların soğumasının ardından kış günlerinde sıcacık bir gün geçirmek için kadın triko giyilir.

Kalın örgü iplerinden üretilen ve farklı modellerde tasarlanan trikolar birbirinden farklı bluzlar ve hırkalar için ön plandadır. Kadın triko mevsim geçişlerinde yardımımıza koşan sıcacık yünlü iplerden oluşan örgülü modellerdir. Örgülerin arasından hava geçmediği için sıcak tutmaya yardımcı olur.

Kadın Triko Özellikleri

Trikolar makineler yardımıyla yünlü iplerden sık ve dokulu örgülerden üretilir. Dokularının kalın ve aralıksız olması nedeniyle kış günlerinin vazgeçilmez giysisi olur. Elbiselerden kazaklara kadar kışın neye ihtiyacımız varsa triko modelleri farklı modelleriyle karşımıza çıkar. Kadın triko üretilirken diğer iplerden farklı olduğu için triko modelleri kişiler için özeldir. Bu özellik kış aylarının gelmesiyle birlikte kalın dokulu ve ince dokulu trikolarda vitrinlerde kendini belli eder.