Manisa’nın Salihli ilçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadınlar Birliği, elde edilen gelirin eğitim için kullanılacağı el emeği ile hazırlanan ürünlerle kermes açtı.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Kadınlar Birliği, sosyal sorumluluk projesi olarak uyguladığı eğitim alanındaki desteklerine kaynak yaratmak üzere kermes düzenledi. Belediye Caddesi üzerindeki boş bir dükkanda gerçekleştirilen kermeste, Kadınlar Birliği üyelerinin el emekleriyle ortaya çıkarılan ve “umut yastıkları” olarak adlandırılan örgü yastıkların yanı sıra, kitaplar, özel olarak hazırlanmış kolonyalar ve yiyecek ürünleri de satışa sunuldu. Kermesi ziyaret eden Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel ve Yönetim Kurulu üyeleri de ikramların tadına baktı ve ürünlerden satın aldı. Yüksel, Kadınlar Birliği yönetimine ve üyelerine özverili çalışmaları ve eğitime verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.

Esnafla birlikte sosyal dayanışma çerçevesinde düzenlediği kermeslerin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiklerini belirten Kadınlar Birliği Başkanı Benay Oral, esnafla dayanışma içinde gerçekleştirilen kermesten elde edilen geliri eğitim alanına kanalize edeceklerinin bilgisini verdi.