Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmalarında daha hızlı hizmet vermek için iş makineleri ve ekipmanları alarak filosunu genişletti.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak için yürüttüğü altyapı çalışmalarında kullanmak üzere 1 adet 6*4 çift çekici kamyon, 2 adet dorse, 1 adet 17 metre uzama özelliğine sahip teleskopik forklift, 1 adet 50 tonluk iş makinesi nakliye kapasitesine sahip dorse iş makinasının alımını gerçekleştirdi. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanlığı tarafından alımı yapılan iş makineleri, İçme Suyu Dairesi ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlıkları tarafından kullanılmak üzere teslim edildi. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu, İçme Suyu Daire Başkanı Erdal Nohutçu, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ulvi Kaynak ve MASKİ teknik personeli, araçları incelemesinin ardından iş makineleri ilgili dairelere verildi.

MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu, Genel Müdürlüğünün iş makinesi araç filosunda temel makinelerin yanı sıra filoda bulunmayan iş makinesi ve ekipmanların da kazandırıldığını belirterek, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak iş makinası araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz. Araç filosu yapılanma konusunda hedeflerimize ulaştık. Yeni aldığımız ve filomuzda bulunmayan iş makinesi ve ekipmanları sayesinde filomuzu daha da genişletiyoruz. Yatırım Teşvik Belgesi KDV Muafiyet Uygulaması sayesinde KDV ödemeden yeni aldığımız iş makineleri ile idaremize tasarruf sağlamış olduk. Yeni iş makinalarımız sayesinde altyapı çalışmalarımız da daha hızlı bir şekilde yol kat edeceğiz” dedi.