MUĞLA (AA) - AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, tel örgüleri kaldırılan ve ışıklandırılan Muğla Atatürk Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Muğla Atatürk Stadyumu'nda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz ve AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal ile incelemelerde bulunan Öztürk,  350 bin lira harcanarak ışıklandırılan Muğla Atatürk Stadyumundaki tel örgülerin kaldırılması ve stadın ışıklandırılması sürecinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Muğla ve ilçelerinde spor tesislerine çok büyük yatırımların yapıldığını belirten Öztürk, "Bugüne kadar, gençlerimizin spor yapması için Muğla’nın farklı ilçelerindeki çok sayıda spor salonu, halı saha, gençlik merkezi ve yüzme havuzunun hayata geçirilmesini sağladık" dedi.

Muğla'daki  profesyonel ve amatör spor kulüplerine ve sporculara verilen desteğin devam edeceğini vurgulayan Öztürk, amaçlarının kentte yaşayan 950 bin vatandaşın spor hizmetleri başta olmak üzere, tüm hizmetlerden faydalanmasını sağlamak olduğunu dile getirdi.

Muğla Milletvekili olarak Muğla’nın tüm ilçelerindeki spor takımlarına desteklerinin devam edeceğini kaydeden Öztürk, şöyle konuştu:

"Özellikle, ilimizde yaşayan gençlerimizin ihtiyacı olan spor tesislerinin sayısının artırılması için Milletvekilimiz Hasan Özyer’le birlikte çalışmalarımız sürüyor. 2016 yılında İnşallah Muğla’da spor alanında hayata geçirilecek çok sayıda projenin müjdesini vereceğiz."