Teknoloji çağında yaşıyoruz. Evimizin ve işyerimiz teknolojik cihazlar ile dolu. Hayatımızı kolaylaştıran bu cihazlar, bazende kabusumuz olabiliyor. Örneğin yetiştirmeniz gereken acil bir proje fakat bilgisayarınızın aniden bozuldu. Ya da yazıcıdan çıktı almanız gerekiyor fakat yazıcı bozuldu…

Evimizde de bir çok cihaz var. Televizyon, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, süpürge, akıllı vakum robot, laptop, oyun konsolu, telefon, klima, vs…. Bu cihazlardan herhangi biri bozulduğunda çok zor durumda kalabiliyoruz. Bizim ihtiyacımız olan ise acil olarak bir teknik servis ! Peki size en yakın yetkili servisi nasıl bulacaksınız? Bunun için tek yapmanız gereken yetkili1servis sitesini ziyaret etmek. Bu site üzerinde tüm markaların çağrı merkezi numarası bulunmaktadır. Böylece size en yakın yetkili servis iletişim bilgisini bulabilirsiniz.

Lütfen unutmayınız ki cihazınız ne olursa olsun, en kaliteli hizmeti yetkili servis firmasından alabilirsiniz. Özel bir firmadan hizmetde alabilirsiniz fakat orjinal yedek parka ve işçilik garantisi için her zaman yetkili servis ile iletişime geçmek menfaatinize olacaktır.
Çamaşır makinesi su almıyor.Ne yapabiliriz?
Buzdolabı çalışıyor ancak Soğutmuyor?
Televizyon ekranı kırıldı, ne yapabilirim?
Telefon tamiri, Bilgisayar tamiri, Telefon servis, Klima servis…etc…

Bunun gibi daha bir çok teknolojik cihazın servis hizmetleri için websitemizi ziyaret ediniz. Size en yakın yetkili servis iletişim bilgisi sitemizi ziyaret ediniz. Böylece çağrı merkezi numarasına ulaşabilir ve arayablirsiniz.

Her markanın farklı bir servis ağı mevcuttur. Kimi firmaların anlaşmalı kargo firmaları bulunmaktadır. Böylece servise gitmeden cihazınızı kargo ile firmaya gönderebilirsiniz. Bazı firmalarda yerinde servis hizmeti vermektedir. Cihazınızı bulunduğunuz yerden gelip almaktadırlar.

Lütfen unutmayınız ki cihazının garantisinin bozulmaması için yetkili servis ile iletişime geçmelisiniz. Aksi takdirde cihazınız garantisi bozulabilir ve mağdur olabilirsiniz.