Devre arası girdiği zaman bir orta saha oyuncusu almak için kolları sıvayan Trabzonspor’da her gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bordo mavili takımda yine dikkatler, Hakan Arslan’a çevrildi. Bu hafta Sivasspor ile görüşüp, transfer teklifi yapması beklenen takım, mutlaka kadrosunu bir orta saha transferi ile güçlendirmeyi planlıyor. Devre arasının girmesine az bir zaman kala, çalışmalara ağırlık veren bordo bereliler, temas kurmaya hazırlanıyor. 

Bu Hafta Resmi Temas Kurulacak

Jankto güç transfer etmek isteyen fakat pek de olumlu sonuçlanması beklenmeyen bu transfer sonrası, Fırtına, Avcı’nın ısrarla istediği futbolcu Hakan Arslan’ teklif götürmeye hazırlanıyor. Uzun zamandan bu yana, Enzo Perez’i almak isteyen takım uğraşmaları sonucunda, Arjantinli oyuncudan henüz net bir cevap alamamıştı. Yeni bir seçenek arayışına giren ve daha alternatif isimler arayan yönetim, bu defa İtalyan takım olan, Sampdoria’da oynayan oyuncu, Jakub’la temasa geçti. Çek kökenli oyuncu bu teklif kabul etmedi ve gözler yeniden Hakan Arslan’ a çevrildi. 32 yaşında olan yıldız futbolcu ile bu hafta bir görüşme sağlanacak. Hakan Arslan’ın bu teklife ne yanıt vereceği henüz bilinmiyor.

Şartları Zorlayacaklar

Özellikle Abdullah Avcı’nın favori ismi olan Hakan Arslan için ilk olarak Sivasspor ile yapılacak toplantı sonrasında, Hakan Arslan’ la da özel bir temas kurulması bekleniyor. Takımını pek bırakma taraftarı olamayan Arslan'a yapılan teklifte Trabzonspor' un şartları zorlayacağı ve ikna etmeye çalışması bekleniyor.