Ufukları, idealleri, medeniyet kurma hayalleri olan toplumlar büyük insanlar yetiştirmek zorundadır. Bilimde, fikirde, sanatta, siyasette, tıpta, mimaride, sporda kısacası her alanda büyük insanları ortaya çıkaran şey eğitimdir.

Ersin Eser Eğitim Kurumları

Öğrencilerini hayata dokunmayı, okumayı, kavramayı ve nihayet yorumlamayı öğretiyor. Böylece onların hayatın akışı içinde kimlik sahibi bir birey olarak durabilmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Türkiye’de VİP’in mucidi Ersin Eser Hoca;  

Öğrencilerimizin; saygın, başarılı, birden çok dili konuşabilen, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle ilgilenen, yaşayacakları zamanın bilgi ve becerileriyle donanmış yeniliklerin nesnesi değil; öznesi olan bireyler olmalarını aynı zamanda hoşgörü, tevazu, adalet, paylaşım, yardımlaşma gibi değerlerle donanmalarını kısaca, öğrencilerimizin bilgi ve irfanla yıldızlaşmalarını hedefliyoruz.

Eğitimci Ersin Eser; Adana’da VIP’in mucidi olarak tanınan 16 yıldır sayısız başarılara imza atan ve imza atmaya devam bir kurum olarak en değerli varlıklarımızı eğitim koçu ve kurum sıkı takip ederek Global dünyada pandemi süresini en hasarsız şekilde en az hasarla gemiyi limana yanaştırmak bize inanan ve bizimle bu yolda yürüyen tüm veli ve öğrencilerimize sonsuz teşekkür ederiz. Bu arada öğrencilerimizin ev ziyaretlerine kurum olarak giderek, aile ve öğrenci bağını güçlendiriyoruz dedi.

Ersin Eser Hoca Kimdir

Ceyhan’ın Azizli köyünde doğmuşum. Orta öğretimimi Ceyhan da tamamlayıp lisansımı ise Süleyman Demirel üniversitesinde fen edebiyat fakültesinde tamamladım. Pedagojik formasyonu mu ise Mustafa Kemal üniversitesinde tamamladım. Evli ve iki çocuk babasıyım.

Kaynak: Beyaz Gündem (Ferhat Aydoğan)