Soğuk havaların gelmesiyle birlikte kaban, mont, trençkot, yelek ve hırka gibi kıyafetlerin sipariş sayısı da artmaya başladı.

Sıcak günlere nazaran soğuk günlerde şık ve dikkat çekici kombinler hazırlamak her zaman daha zor olmuştur. Bu zorluğu gidermek ve kış aylarının keyfini çıkarmak isteyen kadınlar için çalışan Büyük Moda tasarım ekibi bu nedenle en çok sevilen marka olmuştıur.

Soğuk havalarda şıklığından ödün vermek isteyen kadınlar için kış aylarına özel tasarlanan uzun ve kadife büyük beden abiye elbise modelleri hem soğuktan korurken hem de şıklığın yakalanmasına da yardımcı olmaktadır.

Kış Aylarının Vazgeçilmezi Tunikler

Kot ve kumaş pantolonlar üstüne kombinlendiği zaman gün içerisinde ortalama ve ortalama üstü şıklığı sağlayan tuniklerin bir diğer tercih sebebi de sıcak tutmasıdır diyebiliriz.

Özellikle kalça bölgesinin altına kadar uzanması, kollarının uzun olması gibi soğuktan tam bir koruma sağlayan tunikler kış aylarında en çok talep edilen kıyafetler arasındadır.

Buyukmoda.com e-ticaret sitesinde yeni sezon büyük beden tunik modelleri de Ekim ayının ortalarından itibaren sipariş sayısı artan kalemler arasında girmiştir.

Tunik modelleri birçok çeşitten oluşmaktadır. Taş işlemeli, fermuarlı, cep detaylı, simli, deri detaylı gibi farklı tarzlarda giyinmeyi seven kadınlar tek platform çatısı altında toplanmaktadır.

Büyük Beden Mont ve Kabanlar Vitrinlerde Yerlerini Aldı

Büyük beden kadınların kıyafet tercihleri her zaman çok daha fazla detaya ve öneme sahiptir. Zayıf göstermesi, kalça ve göğüs bölgesini çok sıkmaması ve rahat hareket imkânı vermesi gibi talepler göz önüne alınarak tasarlanan kıyafetler, müşterileri her zaman daha çok memnun etmiştir.

Buyukmoda.com adresinde yer alan ve satışa sunulan büyük beden kaban modelleri kapüşonlu, uzun kaşe, keçe, içi kürklü gibi en çok tercih edilen montlar bulunmaktadır.

Satışa sunulan montların büyük beden kadınlar için özel olarak tasarlandığı ve tasarım sayesinde günlük yaşamda herhangi bir kısıtlamaya sebep olmaması ve günün modasına uygun olmasına dikkat edilmiştir.