Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinin Hakemi Belli Oldu

Süper Ligde bu hafta oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray maçının hakemi belli oldu. Bu haftanın önemli maçlarından biri olan  Fenerbahçe Galatasaray derbisine FIFA kokartlı ünlü hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Şampiyonlar liginde de dev maçları yöneten Cüneyt Çakır, ezeli derbide görev yapacak. Süper Lig'de bu haftanın  önemli maçı Fenerbahçe Galatasaray derbisi, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır tarafından yönetilecek. Cüneyt Çakır'ın yardımcılığını da Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstlenecek   

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında bu hafta ezeli derbi oynanacak. Ünlü hakem Cüneyt Çakır karşılaşmada orta hakem olarak görev yapacak. Cüneyt Çakır'ın yardımcıları ise Tarık Ongun ve Bahattin Duran olacak. Bu haftaki ezeli derbide görev yapacak olan Cüneyt Çakır'ın Avrupa maçlarında da başarılı bir performans çıkarması Cüneyt Çakır'ın bu derbiye atanmasına sebep oldu. Yılların deneyimiyle hakemlik serüvenine devam eden Cüneyt Çakır, hafta sonundaki derbi için görevlendirildi. Yardımcı hakemlerin ise Tarık Ongun ve Bahattin Duran olacağı açıklandı.

Gözler Galatasaray Fenerbahçe Derbisine Çevrildi

Yılların eskitemediği derbi mücadelesini Cüneyt Çakır yönetecek. Hafta sonu oynanacak olan dev derbi sabırsızlıkla bekleniyor. Ezeli rekabetin boyutu her yıl yeniden şekil alırken bu seneki derbide orta hakemin Cüneyt Çakır olacağı açıklandı. Galatasaray ve Fenerbahçe arasında şampiyonluk ayağının bu özel serisi hafta sonu oynanacak derbi ile devam edecek.