Düğün Davetiyesi Modelleri

Bir düğün organizasyonu, içinde özenle düşünülmesi gereken pek çok detay barındırmaktadır. Bunlardan biri de davetiye seçimidir.

Davetiye modelleri pek çok dalda kategorize edilebilse de her birinin aslında kendi hikayesi olmalıdır. Davetiye kişiyi yansıtmalıdır. İçerisinde özgün içerikler, resimler veya ufacık bir detay bile olsa, kişiye özel olmalıdır.

Günümüzde artık klasikleşmiş düğün davetiyelerinden ziyade, daha özgün davetiye modelleri de mevcuttur. Dilerseniz gelin hep birlikte yılın en trend düğün davetiyesi modellerine göz atalım. 

Geri Dönüşümlü Davetiye

Günümüzde artık çevreci bakış açısı yaygınlaşmaya başladı ve bununla beraber düğün davetiyelerinde de bu yönde bir atılım gerçekleşti. Geri dönüşümlü malzemelerden oluşturulan davetiyeler ile hem doğa dostu bir girişimi desteklemiş hem de gönlünüzden geçen her bir detaya yine bu davetiyeler üzerinden de hayat verebileceksiniz.

İllüstrasyonlu Düğün Davetiyesi

Düğün davetiyelerinde son trend artık daha sade tasarımlardan yana. Eskisi gibi göz yoran modellere artık rağbet edilmiyor. Bu akımı desteklemek adına da illüstrasyonlu davetiyeler oldukça önem arz ediyor. Sizde düğün davetiyesi konusunda seçiminizi sadelikten yana kullanacaksanız, eşinizle beraber kendi illüstrasyonlarınıza hayat verecek bu sevimli davetiyelere bir şans vermelisiniz.

Kır Düğünlerine Özel Çiçekli Davetiyeler

Eğer düğününüzü bir kır düğünü şeklinde planladıysanız davetiye seçiminizde bunu destekler yönde olmalıdır. Bu anlamda, sade ama oldukça şık ve doğal görünümlü bu çiçekli modellerden faydalanabilirsiniz.

Şeffaf Davetiyeler

Dediğimiz gibi bu sene trend sadelikten yana. Sadelikte son nokta olan bu şeffaf davetiyelere bir hareket katmak istiyorsanız gerçek çiçek presleri ekleyebilirsiniz. Böylece hem sade hem de şık bir davetiyeniz olacaktır.

Vintage Davetiyeler

Sizde nostalji sevenlerdenseniz bu davetiyeler tam size göre. Tam anlamıyla 70’ler esintisini günümüze yansıtan modelimiz çok hoşunuza gidecek.

Tek Renkli Davetiyeler

Sadelik derken bu derece bir sadelikten söz ediyorduk. Bu sene gözler yorulmayacak. Dilediğiniz renkte tasarlayabileceğiniz bu davetiyeler üzerine yazılacak metinler yine tamamen size kalmış. Dilediğiniz gibi süsleyin.

Görüldüğü üzere bu sene davetiye modelleri sadeleşme akımı altında. Diğer davetiye modellerimize göz atmak isterseniz, davetiye.market sitemizi ziyaret edebilirsiniz.